Реклама / Ads
27| 6483 |09.07.2012 НОВИНИ

Бойко Борисов кастри младите "гербери"

.
Бойко Борисов
Заложихме ГЕРБ заради сигурността на страната, заяви премиерът Бойко Борисов на отчетно-изборното събрание на младежката организация на ГЕРБ (МГЕРБ). Държавите около нас са във финансови, икономически, вече и политически проблеми. България покрива критериите.
 
Когато те биват спазвани, няма как една държава да бъде в криза. Те са правени от най-добрите финансисти и икономисти в света, отсече премиерът.

Виждате, че много стриктно и много внимателно изпълняваме това, което ЕС и ЕК искат от нас, за да превърнем нашата държава в действително модерна европейска страна. Знаете за огромните усилия, които полагаме във всички сфери – инфраструктурата, земеделието, екологията, добави той. „Хубаво би било да отчетем къде бихме могли да работим по-добре, къде закъсняваме и биваме притискани. Ние сме сами, поехме ангажимент към нашите избиратели. Поехме държавата в най-тежката финансова икономическа криза”, припомни Борисов, цитиран от сайта Всеки ден.

Според премиера това е младо правителство, млада партия и в кабинета има министри, които ще останат в историята като най-добрите министри в сферата им. Става дума за Цветанов, Дянков, Павлова, Добрев. Аз съм щастлив премиер, каза Борисов, защото по думите му в двата най-важни ресора – вътрешна сигурност и финанси – двамата вицепремиери Цветан Цветанов и Симеон Дянков се справят прекрасно. „Мога да продължа с всички, докато стигна до Рашидов, с когото сме най-възрастни в кабинета. Всички са млади хора и се справят прекрасно”, даде своята оценка премиерът.

Премиерът обаче се скара на младите гербери, които според него не са достатъчно дейни. „При съмнение за възможност за лобизъм в един член от Закона за горите връщаме целия закон, махаме текста, искаме да сме сто процента чисти с обществото. Блатни кокичета присаждахме и изведнъж да се оставим в ръцете на манипулатори, които да кажат – гражданското общество е на Орлов мост срещу диктатори или тирани, при положение, че на всяко искане за среща с мен с всички организации, включително и с тези момчета и момичета три часа разговаряхме, махнахме този член, който ги притеснява. Къде бяхте вие по това време, докато аз водех тези битки? Нима тези хора по-лесно ще ми повярват на мен? Защо вие не казахте – ето, и ние сме на по 20-30 години, каним ви, елате да си говорим?”, заяви Бойко Борисов на форума на младежката организация на ГЕРБ.

„Голяма ваша грешка, голямо бездействие, защото вие можете да си говорите с тези хора на един и същи език. С интернет обществата вие трябва да общувате непрекъснато, а не когато излезе протестът, ние да реагираме”, добави Борисов. „Тук ми е големият упрек към вас, младите хора – технологиите се развиват шеметно, интернет пространството става едно от местата, където най-често младите хора обменят своите мнения, мисли, надежди, разочарования, хули и всичко останало”, заяви Бойко Борисов.

Желанието на хората беше да има нов политически проект и ние създадохме алтернатива на статуквото от 20 години, каза преди това вицепремиерът и зам.-лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов. Ние направихме нови инициативи, които да бъдат интересни на обществото и всички, които искат да са активни, да бъдат част от бъдещия политически проект ГЕРБ. Без подкрепата на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ нямаше да успеем и да стигнем до колкото се може повече избиратели на ГЕРБ, обясни Цветанов.

Предимството на ГЕРБ е, че дава еднакъв старт на всички. Това е най-силната роля на съвременната политическа партия ГЕРБ и на младежката структура, похвали младежите вицепремиерът и вътрешен министър.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 142| 10383 |07.07.2012 К. Тренчев: Има тайни договори за ток, не ги дават и на Бойко Борисов . 92| 7714 |05.07.2012 Борисов: Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти . 8| 6461 |05.07.2012 Спецтанк гаси на Витоша; Бойко и Цветанов - на място . 39| 11545 |04.07.2012 Теодора Стефанова: Б. Борисов ще става дядо, министри си тръгват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads