Реклама / Ads
36| 5448 |16.01.2014 НОВИНИ

Бойко Борисов: Между ГЕРБ и АБВ никога няма да има коалиция

.
Между ГЕРБ и АБВ няма никога да има коалиция. А този парламент е делегитимен и колкото по-бързо се разпусне, толкова по-добре.Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "12+3" на БНР.
 

Винаги партиите, които са спечелили парламентарните избори, са излъчвали председател на НС. Така че в този парламент всичко е сбъркано, за да можем да говорим за традиции, за добри практики. Коалицията "Обръчи от фирми", която се състои от 3 партии, вчера БСП и ДПС не приеха искането ни за декларация, свързано с българския парламентаризъм. Те скриха "Атака" и не пожелаха да дебатираме по тази декларация, така че коалицията "Обръчи от фирми" какво е казала, ми е абсолютно безразлично, каза Борисов и по повод припомнянето на случая с Мишо Бирата обясни, че има влязло в сила съдебно решение. Той заяви, че се надява прокуратурата да намери който е направил незаконния запис и да се произнесе има ли каквато и да е било щета.

Днес съм подал сигнал в прокуратурата за твърдение на журналисти. Когато откривах детска градина в Пловдив преди 20 дни, аз казах пред всички медии, че телефонът ми се подслушва, къщата ми е под наблюдение абсолютно незаконно и че очаквам преди изборите да излезе манипулиран разговор или подобна манипулация от някои от моите разговори в някои от жълтите вестници. Тъй като това многократно вече е правено, и вие видяхте, че точно така се получи. Аз съм дал сигнал до прокуратурата. Георги Първанов никога не е идвал в Банкя в дома ми. И след като няма такава среща, а някой твърди, че има запис от такава среща, аз съм помолил прокуратурата да се произнесе и виновникът да си получи заслуженото. Месеци наред се говори, че ГЕРБ е подслушвал, но досега не е изтекъл нито един разговор на Местан, на Станишев. Изтичат само разговори от моята къща, което означава,че само аз съм интересен по някаква причина. Така Борисов отговори на въпрос дали е имал тайни срещи с Първанов.


Между ГЕРБ и АБВ няма никога да има коалиция. Ние с АБВ, без АБВ, с Първанов, без Първанов 10 пъти побеждаваме БСП. Ние коалиция няма да правим - това съм длъжен да кажа на моите избиратели. Среща между мен, Георги Първанов и Румен Петков не е имало от преди две години. Ако блъфират, че имат такъв запис или са монтирали такъв запис, това е още по-тежко престъпление, шантажират  български политик. Знам, че зададат ли се избори, почват флашки и черният пиар на Моника. Когато разговарям с някой политически лидер, след ден и половина излиза в някой жълт вестник какво сме говорили и започват да бият по този лидер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 7679 |15.01.2014 Борисов: Първанов е тежък мой противник, по-опасен от Станишев . 13| 5910 |14.01.2014 Проф. Борисов: АБВ трябва да има поне един евродепутат . 26| 6327 |14.01.2014 Андрей Райчев: Абсурд е Първанов да е маша на Бойко . 18| 5649 |13.01.2014 Борисов: Нямам общо с кръга "Капитал"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads