Реклама / Ads
17| 6029 |25.01.2008 НОВИНИ

Бойко Борисов се обиди, че го наричат смешник

.
И тази сутрин в БТВ не осъмнаха без Бойко Борисов. Медията остана вярна на себе си всяка седмица да гощава сутрешните си зрители с традиционната порция „Житие и страдание Борисова”.
 

Дали по телефон или на живо столичният кмет трайно се изявява в ефира на тази телевизия, което всъщност е по-скоро похвално, защото благодарение на масираните изяви аудиторията винаги е в течение на делата на Борисов и чува и добре затвърждава неговите обещания и гаранции за бъдещото му управление.

Повод за днешното кръстосване на словесни шпаги се оказа най-вече икономическата програма на ГЕРБ, която водещият Бареков предложи да бъде оценена, а в бъдеще и дискутирана от представители на управляващите, най-вече на БСП. От апаратната на БТВ успяха да прекъснат сутрешното кафе на Ивелин Николов от ИБ на БСП, който още в първото си изречение по телефона нарече Бойко Борисов смешник, а, както се очакваше, кметът моментално и сериозно се засегна от квалификацията, а допълнително и от факта, че в ефира, макар и по телефон, му е противопоставен човек от БСП, който не отговаря на партийния му ранг. Още масло в огъня прибави изявлението на Николов, че икономическата програма на партия ГЕРБ е несъстоятелна и нереалистична. Малко преди това кметът се беше засегнал и от снимка, направена му на страниците на централен ежедневник, на която той е на тренировка в спортен екип и от коментара, че очевидно имал доста свободно време, за да тренира. Борисов гневно обясни, че за разлика от служителите си той не обядва, не ползва обедна почивка и в това време се отдава на спорт, нещо, което никога няма да спре да прави. Справедливостта изисква да отблежим, че спортният дух на кмета заслужава уважение. Както и решимостта му да се бори за предсрочни избори, защото ситуацията в страната го изисквала, а всеки изминал ден показвал безотговорното отношение на правителство към държавата. Тактиката на БСП до изборите щяла да се съсредоточи върху дискредитирането на ГЕРБ и намаляването на парите за кметовете на ГЕРБ, което вече се случвало, но нямало да повлияе на бъдещите изборни резултати. borisov1.jpg „Този смешник ви би където ви хвана, г-н Николов, на всички избори ви би този смешник и ще се смее накрая”, не пропусна да напомни Борисов на Николов в единствената реплика, която му отправи директно, след което отказа да си говори с него, скарвайки се на екипа на БТВ, че дава думата на друг събеседник, когато той е гостът.

Адреналинът на кмета се покачи окончателно при поредния, вече наистина дежурен въпрос на водещия Бареков за това дали, ако ГЕРБ спечели изборите, ще управлява в коалиция с БСП. Кметът не повярва на ушите си, че отново го питат за това, след като многократно бил обяснил, че подобна опция е напълно невъзможна (вече и поради факта, че е наречен смешник от човек на БСП). „Кой редактор ви написа този въпрос?”, не скри раздразнението си неформалният лидер на ГЕРБ към Николай Бареков, с когото днес бяха разменили традиционните си места в студиото. Бойко Борисов обяви, че си запазва правото да се включи по телефона в сутрешния блок на БТВ, когато там е премиерът Станишев, защото двамата били равни в качеството си на партийни лидери, следователно би трябвало Борисов да репликира министър-председателя.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7232 |20.01.2008 Суходолци изгориха плакат с лика на столичния кмет Бойко Борисов . 17| 4537 |05.01.2008 ДСБ: Кризисната ситуация е резултат от неадекватните действия на кмета Борисов . 9| 5483 |02.01.2008 Сняг блокира държавата, Бойко Борисов плаши със съд концесионери . 1| 5317 |20.12.2007 Румен Овчаров: Нямам лична битка с Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads