Реклама / Ads
33| 5501 |08.09.2009 НОВИНИ

Бойко Борисов: Президентът ми завижда за Путин!

.
Премиерът бесен на президента Източник: Вяра Йовева
"След толкова години в политиката и властта, президентът Георги Първанов явно най-сетне е разбрал, че е дошло време за лидерство и прагматизъм. Директната връзка между мен и Путин будят завист!", контрира премиерът Бойко Борисов нападките на президента относно политиката на правителството спрямо енергийните проекти.
 

„Не виждам как може да има приемственост в нещо, което го няма. Освен голи думи, по проектите АЕЦ „Белене”, „Бургас – Александруполис” и „Южен поток” няма нищо друго, освен направена за трети път първа копка и разрушаване на малкото построено преди. Елементарното възпитание изисква, а и приетата световна практика е, опозицията да се изказва за действията и решенията на правителството след изтичане на 100 дни от управлението му ... От президента обществото не чу оценка за четирите години провал, грабеж и безконтролно пилеене на пари от страна на съставената от самия г-н Първанов тройна коалиция.", предадоха думите на Бойко Борисов от правителствената служба.

"Фактът, че за 40 дни управление вече имаме заверени сметки и постъпили средства от размразената програма САПАРД и до края на годината ще можем да усвоим още 200 млн. лв., положителната оценка на агенция „Дау Джонс”, това, че правителството спаси 20 000 дка български гори с наложения мораториум върху застрояването, завършването и пускането в експлоатация на единствения голям за страната проект – Софийското метро, размразяването на проекта „Горна Арда”, екипните действия на правителството по време на трагичния инцидент с наши сънародници в Македония, огромното доверие към правителството, повдигнатите обвинения от прокуратурата към бивши министри и директори на агенции, взаимното доверие и директната връзка, изградена между мен и премиера на Русия Владимир Путин, събуждат човешка завист, която за мен е разбираема”, се казва още в съобщението от Министерски съвет.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5823 |07.09.2009 Б. Борисов: Първанов можеше да види хората и в София . 16| 5407 |04.09.2009 Президентът не знае за доклад с корумпирани министри . 10| 4855 |02.09.2009 Б. Борисов: 3-те енергийни проекта ясни до 3 месеца . 3| 5476 |31.08.2009 Бойко Борисов сдружава мобилните оператори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads