Реклама / Ads
15| 8664 |06.11.2009 НОВИНИ

Бойко жегна "Панорама" и БНТ навръх петдесетия й рожден ден

.
Бойко Борисов Източник: Вяра Йовева
Премиерът припомни на Бойко Панорамата, както стана популярен журналистът Бойко Васлиев, след като зае стола на Гарелов, къде работи и колко е голяма разликата между БНТ и CNN. Водещият опита да спаси положението с реплики, помагащи при гостуване на Станишев, но се оказаха бумеранг за телевизията и тотално закопаха днешното издание на "Панорама".
 

В навечерието на 50-годишния юбилей на БНТ1 Бойко Борисов приземи рождениците на планетата Земя с участието си в легендарното политическо предаване "Панорама". Министър-председателят, известен с непринуденото си поведение пред камери, закопа водещ и редактори, които опитаха да качат на стоматологичния стол бившия кмет на София. Водещият Бойко Василев попита премиера какво мисли за годината управление на Обама и спадащия му рейтинг. Борисов контрира с факта, че и на CNN рейтингът пада, но БНТ1 все още не може да се мери със световната медия, която имала варираща гледаемост. Бойко Василев минути по-късно опита на свой ред да замаже ситуацията с "Е, няма как да си изберете опозицията", с което закопа изцяло днешното издание на предаването. "Не ме интересуват тези вляво, работим с десните партии", отсече Борисов на извинението от страна на Василев, който преди няколко месеца казваше близки по смисъл думи на тогавашния премиер Сергей Станишев, председател на най-голямата опозиционна партия. 

В последствие министър-председателят сподели, че за тези 100 са се направили доста неща. "Оценката я дават хората на частичните местни избори. Много съм доволен от работата на парламентарната група на ГЕРБ. Министрите в момента се стараят много”, изтъкна Бойко Борисов. По думите му са предприети всички възможни мерки, които засягат разпространението на грипния вирус А(H1N1). Той не пропусна да коментира критиките от страна на Синята коалиция и на Атака, която го обвинява, че е направена рокада единствено в средния ешелон, докато във висшите етажи не се предприема нищо. Бойко Борисов определи критиките на двете парламентарни групи като напълно правилни и основателни и обеща да се работи с по-бързи темпове в тази посока.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4600 |05.11.2009 Бойко Борисов се доверява на ДАНС . 15| 6198 |03.11.2009 Прокурори искат имунитета на Станишев, той плюе Бойко . 15| 5666 |02.11.2009 Бойко Борисов активира ДАНС срещу министрите си . 28| 5203 |28.10.2009 Бойко Борисов: Станишев е загубил 9 справки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads