Реклама / Ads
12| 5698 |31.01.2019 НОВИНИ

Боил Банов: БСП взеха помия от двама изнудвачи, сега да се чудя къде да ми учи детето

.
Вчера декларирах на премиера, че във всеки един момент съм подал оставка. На мен ми каза Борисов да не се предавам. Аз все едно съм подал оставка. Дали ще я напиша… аз все едно съм я подал. Цялото общество да е спокойно. Това каза министърът на културата Боил Банов по НТВ.
 

То си е като малко ОПГ. Този Ангел от министерство на образованието, заедно с друг негов партньор, са схемаджии, изнудвачи. Единият дава информация на другия и шантажират. Този Ангел записва от години. Той вероятно притежава колекция от запаси. Рекетира, това прави. Той не влиза в личен контакт при мен. Действа с трети хора. Идват и ми казват: „Вижте, Иво Костов и  Ангел Ангелов казват, че ще ви съсипят и унищожат“.  В Силистра проект с областната управа и министерство на културата-беше абсолютно кух проект. Искахме да го прекратим. Но последваха заплати. Има 4-5 случая на заплахи от тези хора. Другите проекти ще ги дам на прокуратурата. И Вежди Рашидов знаеше за това. То може човек да се оплаче на прокуратурата, но трябва да има нещо черно на бяло.

 

Записът е подработен. Компилация е от неща, които съм правил десетки пъти. Записът е подправен. Нагласен е. И в студиото могат да направят сглобка.  Записът е пълна глупост.  За този проект съм правил десетки оперативки. Йончева сега започва да върти-това не са онези пари, това да други пари. Защо като станах министър не ме съсипаха с този запис? Това е страшна помия. Тези записи са незаконни. Като събирам тези хора, защо не казвам: „Дайте да намерим нещо да направим?“. Вкараха ме в това, сега се обяснявам за нещо, което е подхвърлено от едни престъпници. Единият е в администрацията, а другият прави проекти навън. Първият му подава информация. Те са посредници. През вътрешна информация помага да се спечели проект. Вежди Рашидов имаше съмнения за манипулирани проекти. Ангел изнася информация на Иво. Абе манипулират, това е-записи, хора, проекти. Изнудвачи.

 

БСП взеха от едни изнудвачи помия и я хвърлиха. Да се чудя в момента къде да ми учи детето. И без това се скъсваха да го бъзикат, че баща му е министър. Като блъснем културата, Бойко трябва да го отстрани. Ето ти един отстрелян. Жална ни майка, ако така ще спечелят избори. Изнудвачи, хора, които скалъпват. И това им е работата да скалъпват. И Елена Йончева взима във вторник този запис. Не знам дали се познава с тези изнудвачи. Или не ги познава и тогава идва рекетьор, дава нещо и сега излиза. Сега на мен къде ще ми учи детето. Да посягаш така, е все едно да посягаш на творци. Не можаха да преглътнат, особено след посещението в Русия. Не могат да преживеят това. На прицел съм от октомври. Инфантилен е пиара на БСП. Ако в това има нещо истина, щяха да го дадат на прокуратурата. Не съм политик, аз съм от изкуството, не съм се научил да гълтам тези неща. Защо аз не си възлагам да строя.

 

Този проект е проверяван вече от ОЛАФ. Доста колеги на Йончева ми се обадиха да ме подкрепят. Стефан Данаилов не се обади да ме подкрепи. А знае какво правя. Даже някъде прочетох, че е добре да се оттегля.  Браво бе, Мастъре. Браво.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4337 |30.01.2019 Боил Банов: Ангел Ангелов от 4 години ме рекетира със записи . 1| 4234 |24.01.2019 П. Поппандов: С унищожаването на Шофьорския плаж ми взеха спомените за „Оркестър без име” . 2| 4487 |27.12.2018 Взеха мерки за нeзaбaвнa зaщитa нa cвидeтeл пo „Cyджyĸгeйт“ . 0| 3960 |26.11.2018 Два руски Су-24 взеха на мерник белгийски кораб в Балтика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads