Реклама / Ads
21| 6812 |31.01.2020 НОВИНИ

Божков: Гешев да предложи психологическа помощ на тези, които му пишат доносите

.
Васил Божков
Главният прокурор Иван Гешев да предложи психологическа помощ на тези, които му пишат доносите. Това каза издирваният бизнесмен Васил Божков по БТВ.
 

Той се включи на живо, след като негов съдружник по-рано тази сутрин го обвини в изнасилване на стотици жени. „Не бих се върнал при тази предложена психологическа помощ“, категоричен е Божков. Той даде да се разбере, че няма да си мълчи и ще говори при всеки опит да бъде нападнат.

 

На въпрос дали е в Дубай, защото самолетът му последно е засечен там, той уточни: „Я проврете, нали ме проследявате. Може самолетът да е тръгнал за България. Аз мога да летя както си искам“. Божков допълни още: „Нямам ценни предмети, които да се намират извън офисите. Пуснаха съпругата ми. Цените предмети са в музея. Те нямат право да го напускат. Нека да се спазват законите. Винаги съм спазвал закона и винаги съм се гордял с това“.

 

Васил Божов и съдружникът ме Цветомир Найденов се включиха с разговор и в Нова телевизия. Там двамата повториха тезите си.

 

Божков: „Не му прави чест на г-н Гешев да ме свързва с всякакви криминални типове и да говори, че съм ограбил българското семейство". Той обясни, че е на разположение да окаже съдействие на властите, но никой не го е търсил. По думите му, само журналисти и приятели са му са се обаждали. Бизнесменът отново заяви, че се чуди защо е виновен, при положение, че е платил всички данъци. Той изрази разочарованието във връзка с иззетите артефакти и картини от негов имот и заяви, че държавата няма как да ги съхранява. Той поясни, че за това е показателно и как са изземвани с торбички и найлонки. Бизнесменът поясни още, че смята да изведе и близките си от България и напомни за ареста на жена му. Водещите  му обясниха, че от Прокуратурата вчера официално са заявили, че не е била арестувана, а той попита какво тогава означава едната нощ в ареста, която е прекарала.

 

 Божков поиска да остане на телефона, докато Найденов е в студиото и водещите му разрешиха, но двамата така и не влязоха в разговор. А в интервюто на Найденов отново стана ясно, че Божков изнасилвал жени в тоалетни, коли, нощни заведения.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 11909 |31.01.2020 Експерт: След СРС-та с президента може да има основания Иван Гешев да бъде отстранен . 10| 5676 |30.01.2020 Прокуратурата показа избраните от Гешев нови зам.-главни прокурори . 11| 5083 |30.01.2020 Гешев TV: Главният прокурор бил привикан с SMS, не се срещал с олигарси . 9| 4736 |30.01.2020 Гешев: Ще направим всичко, за да върнем Божков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads