Реклама / Ads
29| 10943 |05.07.2020 НОВИНИ

Божков: Б.М.Б. и В.И.Г. използват предания си ”инструмент”, за да се опитат да „заличат“ свидетелите на престъпленията им

.
Схема на Васил Божков
Страхът на управляващата #хунта расте. Б.М.Б. и В.И.Г. използват предания си ”инструмент”, за да се опитат да „заличат“ свидетелите на престъпленията им.
 

Подхвърляне на фалшиви доказателства, вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над невинни хора и семейства им са познатите им методи за натиск и всяване на страх.

Не могат да заглушат фактите. Скоро ще покажа свидетел, когото не могат да накарат да замълчи.

Краят на терора е близо.

#БъдетеСмели

 

Васил Божков, Фейсбук

 

Припомняме, че в петък при спецакция на прокуратурата бяха задържани трима души от най-близкото обкръжение на хазартния бос. Те са обвинени както и самият Божков в ОПГ за убийства и изнасилвания. Държавното обвинение твърди, че те стоят зад снимките с един от наблюдаващите  прокурори по делото. Прокуратурата днес ще внесе в Специализирания наказателен съд искане за постоянен арест на  Славчо Марков и Веселин Балтов. Вчера говорителят на главния прокурор Сийка Милева каза, че при обиски на адреси в София и Сандански са били намерени снимки и профили на прокурори, работещи по делата срещу Божков.

 

На адрес в квартал „Симеоново“ в столицата беше открит снимков материал и профили, съдържащи лични данни на магистрати като домашни адреси, ползвани телефонни номера и подробна информация за членовете на техните семейства, включително и за непълнолетни и малолетни лица. Както и снимка на висш служител на Министерство на вътрешните работи. В един от профилите се съдържа указание за заснемане на магистрат и за проследяване на член на неговото семейство. В друг се посочва, че адресът на магистрата е установен чрез техническо средство.“, заяви тя.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 8381 |03.07.2020 Божков: Прокуратурата фабрикува лъжи. Пъхнали са вещества в джобовете на Балтов . 5| 6118 |03.07.2020 Васил Божков: Хунтата трябва да построи много затвори, ако ще арестува всички, които ме познават . 24| 8716 |03.07.2020 Васил Божков: Хунтата съсипа българска компания на четвърт век . 24| 7480 |25.06.2020 Прокурорската колегия срещу Божков: Незаконното проследяване на прокурор е криминален натиск

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads