Реклама / Ads
3| 6567 |18.09.2019 НОВИНИ

Борис Бонев, кандидат за кмет на Спаси София: Ние направихме така, че Фандъкова да е трудно избираема

.
Борис Бонев и Гергин Борисов
Софиянци не заслужават да се води предизборна кампания с компромати, какъвто бе случаят с арх. Игнатов. Фандъкова и премиерът направиха лицемерен опит да се дистанцират. Софиянци заслужават много дискусии с фокус проблемите на София. Ние направихме така, че Фандъкова да е трудно избираема. Ние бяхме реалната и опозиция през последния мандат.
 

Това заяви в "Често казано с Люба Кулезич" Борис Бонев, кандидат за кмет на столицата на Спаси София.

 

Четвърто поколение софиянец съм, допълни той. Не е важно дали си роден в София, а какво правиш за града, да бъде чист и подреден, да не си разбиваш краката по тротоарите и главата по пейките.

 

Соросоиди, грантаджии, джендър - това се повтаря и за нас от медиите на властта. И съм щастлив, че и ние сме там, защото това ясно показва, кои са от светлата страна. Ние страхуваме статуквото, категоричен бе Бонев.

 

Заплашваме ги с обективност. Фандъкова може да обиколи всички студиа, тя може да обяснява, че това, което казваме, не е вярно. Но фактите не може да се променят. Нейното управление коства на София много. Недопустимо е в момента в кампанията за четвърти мандат, да казва, че е наследила десетилетни грешки при условие че управлява десетилетие и половина. Не си научи урока и това е от некомпетентност, включи се в разговора и кандидатът за общински съветник Гергин Борисов.

 

Ако десет години повтаряш един и същи приоритет и не го изпълняваш, то какво е, попита Бонев.

 

Според тях изказването на Фандъкова, че ще изгони хората на Цветанов от общината показва, че решенията в кметството се вземат не на "Московска" а на "Дондуков".

По думите им, докато София се чисти от хора с прякори Мечка и Вълк, София ще бъде мръсна.

 

Мястото на завода за изгаряне на отпадъци не е в центъра на София, проектът трябва да се спре, бяха категорични те.

 

Бонев каза, че би желал да се яви на балотаж с Борислав Игнатов.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4381 |18.09.2019 За Борисов Русия е важен партньор за ”Балкански поток” и ”Белене” . 3| 4515 |18.09.2019 Премиерът Бойко Борисов: Отношенията между България и Русия не са влошени . 10| 8828 |18.09.2019 Ананиев се изперчи на Борисов: Той може да говори каквото реши, аз няма да се извинявам . 24| 4711 |17.09.2019 Борисов: Да мразим хакерите така, както мразим убийците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads