Реклама / Ads
4| 4735 |30.10.2019 НОВИНИ

Борис Бонев: Радвам се, че млади хора ни казват: „Кефите ме!“

.
Борис Бонев
През последните три-четири дни дадох много интервюта и вестник „Труд“ последната медия. Моето условие бе казаното от мен да бъде правилно пренесено. Зная за коя медия дадох интервю. Много е рядко да критикуваш ГЕРБ в издание на Пеевски.
 

„Спаси София“ направи много през годините. Сега за това интервю, че е дъното, това е абсолютно недопустимо. Призовах демократичната общност да не търсят враг там, където го няма. Гледам да не коментирам първосигнално. Излишно е човек да си хаби нервите. Няма нужда да цитирате Илиан Василев. Веднъж му писах, че говори неистини. Той не пожела да разговаряме.

 

От момента, в който обявих моята кандидатура, той не спря да ме плюе. Пишеше неща, които с елементарна проверка в гугъл, може да се обори. Обръщам се към г-н Василев, ако иска да се види с мен и тогава да прецени дали ще продължи да коментира или да спре. Следял съм изявите му, следял съм тезите му. За мен бе доста обидно да ни приписват грехове.  Целият ни екип са млади хора. Всичко правим принципно и последователно. Но не желая да се забърквам с интриги. Искаме още от самото начало да оправдая доверието в ОС. Имам страхотен екип зад гърба си. Искам София да се развива все по-добре.

 

Защо трябва да съм виновен за това, че сме се представили добре?! 75 дни си говорих на терен с хората. Изкушаващо е, когато някой постигне нещо, да се обяснява. Ние сме млад екип, който работи за реализация. Всички политически проекти се появяваха изведнъж и угасваха изведнъж. Нашето поколение трябва да продължи делото на моите родители. Повечето млади хора ни гласуваха доверие.  Виждам млади хора, което ни казват „Кефите ме!“.

 

Не мислим за партия. Енергията ни е в това да покажем, че сме заслужили доверието на хората. Започваме работа по няколко доклада. Ще дадем бързи мерки за градския транспорт. Не съм се сблъскал с корупционна схема. Разследването за „Граф Игнатиев“ показа това. Срещу мен е имало заплахи. Собствениците на „Джи Пи Груп“ заведоха четири дела за думите ни, че работата, която са свършили  е  мърлявщина. Слава Богу те оттеглиха исковете. Не работим с политически сметки.  

 

За мен е грешка, че г-жа Фандъкова отказа дебат. Искахме да говорим за конкретика. Журналист няма как да познава детайли за София. Хората имаха истинска нужда да чуят. Защо отказа дебат, не знам. Сега разчитам евентуалните притеснения, които тя има от „Спаси София“. Разбирам и началника й, която изглеждаше много изнервен. Хората да преценят дали това, което е София им харесва. Г-жа Манолова е видимо неподготвена. В петък ще кажем позицията си. Хората трябва да се отърсят от етикетите- този е ляв и този е десен.  Баба ми е най-горда.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4986 |30.10.2019 АЕЖ: Борисов може да откаже да говори с медия като лидер на ГЕРБ, като премиер - не . 1| 4239 |30.10.2019 Съдът разпитва свидетели по убийството на Георги от Борисовата градина . 22| 17663 |30.10.2019 Не, премиерът Борисов не се радва, че ”Свободна Европа” пак е в България . 7| 4145 |30.10.2019 Борисов обсъди независимата журналистика с директора на ”Свободна Европа”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads