Реклама / Ads
36| 6695 |15.07.2009 НОВИНИ

Борисов е богоподобен, негодува В. Дърева

.
Велислава Дърева Източник: Вяра Йовева
Цялата кохорта от ласкатели и от хора, готови да обгрижват божествения ореол, е много притеснителна, добави Дърева, която призова Николай Бареков да си посипе главата с пепел заради това, което е писал и говорил за Б. Борисов.
 

Бойко Борисов наистина е богоподобен, а всичко, което той ще прави оттук нататък, минава през неговото его
. Преди време той беше казал една ключова фраза, която всички подминаха: "Аз така си подреждам нещата, че на мен да ми е добре". Наистина такова ще бъде неговото управление, прогнозира по БТВ журналистката Велислава Дърева. Тя каза, че в този смисъл иронията на Лютви Местан, който вчера заяви по адрес на Борисов "Да се свети името му", била съвсем на място.

Цялата кохорта от ласкатели и от хора, готови да обгрижват божествения ореол, е много притеснителна, добави Дърева, която призова Николай Бареков да си посипе главата с пепел заради това, което е писал и говорил за Б. Борисов. Журналистката отправи апел към всички медии да не залитат в обожествяване на образа на бъдещия премиер.

Има принцип в европейската практика да се повдига килима на предишното управление
, каза в същото предаване Драгомир Драганов. Точно това очакват хората, гласували за Борисов и ГЕРБ. Няма понятие като правителство на малцинството, добави той. Ако Борисов си направи парламентарно мнозинство, той може да не включва в кабинета нито един човек от своята партия. Българинът обича или бившите, или бъдещите си управници, никога настоящите, обобщи Драганов.

Провокиран от разговора, Бойко Борисов пожела да се включи в него, съобщи в един момент водещият Бареков. "Ако той ще се включва във всеки разговор, какво ще прави като министър-председател", репликира Дърева, която обаче след намесата на лидера на ГЕРБ осезателно смекчи тона.

Точно Лютви Местан ли намери да цитираш, не намери ли някой българин, дословно попита кметът, видимо раздразнен. Той напомни, че преди години В. Дърева е имала съвсем друго отношение към него. Аз съм имунизиран срещу плонжиращите, не се съмнявайте в това, увери лидерът на ГЕРБ.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5747 |14.07.2009 Брюксел притискал Борисов за Кунева? . 17| 5255 |13.07.2009 ДПС: Може и да подкрепим кабинета Борисов . 14| 5182 |12.07.2009 Б. Борисов вече отзова депутат . 6| 4854 |11.07.2009 Б. Борисов с готов списък на министри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads