Реклама / Ads
45| 5535 |17.09.2013 НОВИНИ

Борисов: БСП финансирали предизборната си кампания от Пловдивския панаир

.
Източник: Булфото
Има правителствена стенограма, която показва, че печалбите на два от дяловете на "Международен панаир Пловдив" са отишли за финансиране на предизборната кампания на лидера на БСП Сергей Станишев, заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
Това може лесно да се провери, допълни бившият премиер. В четвъртък внасяме вот на недоверие на база на цялостната политика на правителството, заяви след откриването на нова спортна зала в СОУ "Патриарх Евтимий" Борисов.

Няма сектор, в който това правителство да е направило нещо, не на базата на заемни пари. Приходите намаляват, инвестициите намаляват, безработицата се увеличава, коментира още лидерът на ГЕРБ.

"Говорят абсолютни лъжи с харчене на нови пари за АЕЦ Белене с мотива, че ще правят нови проучвания", добави лидерът на ГЕРБ. По думите му, управляващите са се отметнали от всичко, което са обещавали на изборите и по този начин са подлъгали народа.

"Подлъгаха народа, че ще увеличат данъци, ще премахнат лихвите по влоговете, неща за които нас ни атакуваха от сутрин до вечер", каза още Борисов. Той не приема и това, което се дава в социалната сфера, защото то е с парите на другите българи. "Пълен провал - провал е и борбата с контрабандата", каза още Борисов. Според него приходите са много лоши. Това, което се отчита на база на еврофондовете - увеличение с 10%, това е от нашите проект, каза още лидерът на ГЕРБ.

"Много ми се искаше да чуем мнението и на други опозиционни партии, но не го чухме, затова решихме да внесем вот на недоверие към цялостната политика на правителството", обясни Бойко Борисов. По думите му, ако от партията подберат различни теми, за които да поискат вот на недоверие, ще бъдат упрекнати, че щадят някой от министрите или пък харесват някоя от политиките на управляващите. Освен това с този вот ще стане ясно, че "Атака" е партията, която крепи управлението на БСП и ДСП, каза още Борисов.

Попитан за прогноза за вота, той каза, че той ще е успех за демокрацията и за обществото, което отново ще чуе проблемите в държавата. "Както и г-жа Нинова каза „Атака" се е консолидирала с тях, така че привържениците на тази партия, а и в Европа да знаят това правителство, кой го подкрепя", каза още Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 64| 5619 |30.08.2013 Б. Борисов: Станишев е кадровата грешка на Първанов . 130| 5967 |29.08.2013 Борисов: Толкова ги е страх от мен, че и във фейсбук не ме оставиха . 45| 5303 |29.08.2013 Борисов: Първанов да не прехвърля Станишев на мен . 288| 7315 |19.08.2013 Борисов: Министърката веднага да се маха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads