Реклама / Ads
162| 7622 |17.11.2012 НОВИНИ

Б. Борисов: БСП се пукат от яд какво сме направили!

.
Бойко Борисов
Те не можели да понесат отпадането на посредниците, магистралите, строежи, мостове, естакади, метрото на София, естакадите в София, Южната дъга, „Меден рудник”, това, което се строи по „Хемус”, „Марица”... Те в мечтите си не са го виждали, а това вече е факт, похвали се премиерът.
 

Сигурно са много яростни в момента, защото отпаднаха посредниците за доставка на природен газ. Три посредника отпаднаха, смятайте какви комисионни, какво чудо е било, затова са много яростни. 21 – 22 % намаление на цената на газа е много нещо, те не могат да го понесат, заяви за Агенция “Фокус” премиерът Бойко Борисов, на въпрос за коментар на обвиненията на БСП, отправени към неговото управление на днешния национален митинг-протест.

Понеже днес пътувах, другото, което не могат да понесат, са страхотните магистрали, строежи, мостове, естакади, метрото на София, естакадите в София, Южната дъга, „Меден рудник”, това, което се строи по „Хемус”, „Марица”... Те в мечтите си не са го виждали, а това вече е факт. Видимо държавата става по-хубава, видимо става по-конкурентноспособна, видимо във всички рейтингови агенции в света това се вижда, видимо в своите изказвания всички анализатори в света го казват.

Как да не ги е яд? При положение, че те ни оставиха милиарди дупка в хазната. Само парите, които унищожиха в „Белене”, в „Цанков камък”, са два милиарда и половина. Половин милиард заем от „Париба”, заемите от хеликоптерите, които не си платиха, заемите за самолетите, заемите над 300 милиона, които наследих и още не мога да платя, за мотрисите „Сименс”. Точно тези хора ли ще дават акъл на някого? Или заменките на най-апетитните терени в България? И това са хора, от които България загуби милиарди, само със спирането на еврофондовете заради Батко и Братко. Благодарение на мен, и на ГЕРБ, и на това правителство – милиарди евра от еврофондовете влязоха, а бяха спрени заради Станишев и неговата тройна коалиция. Това ли става в държавата лошо, че милиарди евра влизат от еврофондовете, над 30 пъти повече пари, коментира Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5239 |14.11.2012 Борисов: Вотът на недоверие е поредната целувка на ДПС към БСП . 6| 6725 |14.11.2012 Борисов: Ще плащаме да не пропуснем и една звезда . 17| 8340 |13.11.2012 Борисов: От преговорите зависи дали ще присъствам на І копка на "Южен поток" . 26| 5987 |12.11.2012 Борисов: Отдавна сме в Шенген

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads