Реклама / Ads
38| 5400 |02.05.2010 НОВИНИ

Б. Борисов: Червените бъркат 1-и май с 1-и април

.
премиерът се помоли за здраве в Гигинския манастир
Като не ви харесва управлението на ГЕРБ, търсете вот на недоверие, каза премиерът и предупреди да не се обръща внимание на кабинет, от които половината са разследвани и ще отидат в затвора.
 

Антикризисни мерки ще бъдат предложени в сряда, а народът ще остане доволен от тях, обяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Гигинския манастир, където се помоли за здраве и успех на всички. При евентуален вот на недоверие той щял да извади ГЕРБ от парламента и да гледа сеира на всички, които трябвало да обяснят на хората, че ги хвърлят в политическа криза.

Като не ви харесва управлението на ГЕРБ, търсете вот на недоверие. ГЕРБ няма да участва при взимането на решения в парламента, добави Борисов.

На БСП не може да се вярва, категоричен беше министър-председателят. Те лъжели непрекъснато и  довели България до катастрофа. Да не се обръща внимание на кабинет, от които половината са разследвани и ще отидат в затвора, призова Борисов, според когото червените бъркали 1-и май с 1-и април.

Frognews. bg напомня, че  в интервю за “24 часа” лидерът на ГЕРБ заяви, че вицепремиерът Цветан Цветанов ще е кандидат-президент. “Вбесих се на анализатори, които се упражняваха на мой гръб, че ще избягам от отговорност в президентските избори. Аз не бягам, останах кмет, докато си свърших работата. Сега ще остана премиер докрая. Ако исках да бягам, още миналата година нямаше да съставям правителство с несигурни партньори в парламента и щях да предизвикам предсрочни избори, а сега щях да имам мнозинство от 2/3”, казва още Борисов. Той опроверга слухове, че около 13 май ще има ремонт на правителството и ще отстрани министъра на финансите Симеон Дянков и шефа на митниците Ваньо Танов заради спадналите приходи, както и че шефът на данъчните Красимир Стефанов ще влезе като зам.-министър, а неизвестният Филип Тодоров поема митниците. “Това, че се карам заради спадналите приходи, не значи, че ще махам хора. На Дянков съм му възложил да намери нов, трети зам.-министър на финансите, който да отговаря лично за приходите”, каза Борисов за в. "24 часа".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5341 |27.04.2010 Б. Борисов: Българите в Сърбия бяха откъснати; виновни са политиците досега . 0| 4956 |24.04.2010 Борисов: Няма да ни наказват за бюджетния дефицит . 47| 7190 |20.04.2010 Б. Борисов: Пари няма, кураж - бол! . 27| 4994 |16.04.2010 Борисов: За съжаление съм повече прокурор и полицай

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads