Реклама / Ads
10| 4544 |27.03.2015 НОВИНИ

Борисов: Държавата е зад правилните действия на синдиците в КТБ

.
Бойко Борисов
Държавата застава зад правилните действия на синдиците в КТБ. Това каза министър председателят Бойко Борисов след срещата си с премиера на Черна гора Мило Джуканович, предаде "Фокус". Затова отидоха да ги въведат в дейността на банката – това е единствената цел.
 
Отиването на главният секретар и на прокурора е, че държавата седи зад тези синдици. Тези двама души и след още една жена – ще бъдат трима, защото е огромен по обем работа, трябва да защитят 5 млрд. лв. Смятайте тези хора с каква психика трябва да бъдат, колко трябва да бъдат и по какъв натиск ще бъдат. Затова ние искахме да демонстрираме цялата сила на държавата, че заставаме зад техните правилни действия да върнем имуществото и парите на данъкоплатците", заяви Борисов.

„Днес вече синдиците са там и Господ ни запази преди две седмици и многократно съм благодарил на всички политически партии за това, че го направи. Защото видяхте няколко месеца как съдът ни мота, мота, мота . Накрая излезе, че е трябвало предварително да сложим синдик – веднага го дадохме синдика, съдът ни го върна и него, понеже имаше въпрос за върховенството на закона. 4 месеца ние чакахме да се обяви несъстоятелност на банката и да се назначат синдици, то стана че ще стане април. В същото време видяхме как се разкупуват активи за едно евро", каза още премиерът.

Малък коментар: Чудесна реч на премиера. Цялата държава чрез прокурора и глевниу секретар е зад синдиците да действат правилно. Браво! Не разбрахме обаче, какво ще правят цялата държава и Господ, ако се окаже че синдиците не действат правилно. Ще ходят ли да ги прибират, както ги заведоха? Ще има ли духова музика и изавления на премиера? Ако ще е цирк, да е като хората. Вярно, че Тошко Козарев и Фери Смъртта ги няма, но очевидно е пълно с техни последователи...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4635 |26.03.2015 Гяуров: В държавата не знаем кой кой е . 25| 6823 |23.03.2015 А. Семов: Държавата ни е с най-бързо изчезващото население в света . 52| 5698 |21.03.2015 Борисов: Санкциите, наложени от ЕС на Русия, трябва да отпаднат . 8| 4377 |19.03.2015 Олигарсите пречат на инвеститорите и държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads