Реклама / Ads
38| 6536 |30.05.2013 НОВИНИ

Борисов: Даваме на Орешарски 100 дни, но да каже нещо по-конкретно

.
Бойко Борисов Източник: Булфото
Бойко Борисов призова от партия „Атака” да подкрепят подписката на Яне Янев срещу тримата избрани депутати от ДПС в София.
 

Искаме ГЕРБ да подкрепи тази подписка и се надявам, че тя ще бъде подкрепена от достатъчно хора, за да покажем, че е недопустимо в София да има трима депутати от ДПС. Призовавам и другите партии да го направят. Всичко друго е празна пропаганда, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с председателя на РЗС Яне Янев.

Борисов каза още, че ГЕРБ е внесла подписката на РЗС за касиране на изборите заради гласовете от Турция, защото друга институция не е пожелала.

Пламен Орешарски има сто дни, но през това време нека да каже нещо по-конкретно, а не мечти и надежди, коментира още Борисов.

„Ние му даваме сто дни, макар че ми е притеснено – от вчера г-н Орешарски говори за мечти и надежди в края на мандата, че няма да ставаме по-богати, но ще си мечтаем за това. Притесни ме сутринта, че не познавал проекта „Бургас-Александрупулис”. Той беше финансов министър, когато подписаха този договор. Не вярвам да го подписват, без да има финансово-икономическа обосновка”, добави Борисов.

„Има стоте дни, които трябва да има едно правителство, но го моля да се съсредоточи малко и да прочете тези договори, които предполагам знае, но не е удобно да каже за поетите ангажименти отпреди, и че няма как да ги подкрепи сега. Търси време човекът. Разбираемо е, защото е поставен в това менгеме”, каза Бойко Борисов.

Цветан Цветанов остава заместник-председател на ГЕРБ, обяви Борисов. На въпрос за това, че прокуратурата е поискала имунитета на Цветан Цветанов, Борисов заяви: „Да видим какво са поискали прокурорите, нека ги оставим да работят. Цветанов си е дал имунитета, така че днес ще го потвърди, и ще можем да преценим и да видим с какви мотиви е повдигнато обвинение".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 6538 |30.05.2013 Орешарски: Планираме 450 лв. минимална заплата за края на мандата ни . 74| 5816 |29.05.2013 Орешарски: Приятели ме питат що за човек приема да стане премиер сега . 36| 6921 |29.05.2013 Орешарски стана премиер с двойно гласуване . 20| 5761 |29.05.2013 Дончев и Орешарски галантни: единият предлага помощ, другият благодари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads