Реклама / Ads
183| 6200 |29.06.2013 НОВИНИ

Борисов: Диктатура е сега, а не когато аз управлявах

.
Източник: Булфото
Сега е диктатура, не както се говореше по време на управлението на ГЕРБ, и то на едни изключително нагли хора. Мишо Михов така се вживя като шеф на Народното събрание, че все едно е спечелил изборите. Изминаха два месеца от изборите и до този момент управляващите не са доказали нито една далавера на ГЕРБ.
 

Това каза бившият премиер Бойко Борисов пред Нова телевизия в предаването на Сашо Диков.

На въпрос докога депутатите на ГЕРБ ще стоят извън парламента Борисов заяви: „Ние стоим отстрани по простата причина, че ако сме вътре, вие видяхте как направиха правителство, избраха председател на парламент, как смениха законите за ДАНС и на другия ден „Атака” казаха, че е станало с наше съгласие. Надали на симпатизантите на БСП им е приятно правителството да го реди ДПС и управлението им да се крепи на „Атака”.

"Много ме ласкаят, че казват, че ние организираме протестите. Защото те са от умни, интелигентни хора", каза Борисов. Греха за това, което се случва, си го носи лично Сергей Станишев. Сега се видя, че ние нямаме нито една медия, нито една служба. За една седмица изкараха хората на улицата с глупостите си. Делян Пеевски е назначението на Ахмед Доган, припомни отново Борисов. Делян Пеевски е бил гласен и за вицепремиер, той е бил могъл да стане и премиер, загатна Борисов.

Не искам да давам квалификация за Волен Сидеров. За него говорят действията му, отношението му към журналистите, каза още гостът на Сашо Диков. Борисов разкри, че вече е завел делата срещу Сидеров.

Ахмед Доган е единственият човек с характер, нито Сергей Станишев, нито Волен Сидеров имат воля, каза още Борисов. При нас бе по-лесно, ние поехме политическата отговорност. За разлика от всички тях, аз спазвам законите и демокрацията. Когато бяха протестите срещу шистовия газ, аз на втория ден говорих с протестиращите, същото направих с еколозите, археолозите.

За заплахата за живота си Бойко Борисов коментира, че е трябвало да каже това, за да предупреди всички. Той обаче не разкри повече подробности откъде е тази информация. "Какви са тези нестандартни мерки, които иска Станишев от ДАНС", отсече Борисов в отговор на Сашо Диков, който се опита да измъкне истината за "подготвяното покушение". "Няколко пъти елитът е бил избиван", разви версията си Бойко Борисов.

Борисов отрече да се разделя с Цветан Цветанов. „Аз с Цветан Цветанов нямам проблем. Той още се обръща към мен на „вие”. Докато съм жив и здрав ГЕРБ ще бъде силна и монолитна партия, увери Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 106| 5107 |28.06.2013 Бойко Борисов: Парламентът е под обсада, и да иска човек няма как да се върне . 15| 6229 |24.06.2013 Борисов: Няма да ходя на концерт на Цеца . 134| 7927 |22.06.2013 Борисов: Доган управлява България от 20 години . 149| 6706 |20.06.2013 Борисов: Готвеха сценарий да ме задържат и убият в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads