Реклама / Ads
108| 9403 |21.02.2013 НОВИНИ

Борисов: Доган ме поръча!

.
Благодаря ви, че приехте нашата оставка и така прекратихме всякакви спекулации. След малко ще излезна да кажа това и на хората около парламента. И ще ги помоля да се разотиват, каза министър председателят в оставка Бойко Борисов в парламента.
 

Ние сме хора на реда, всеки, който прави каквото и да било различно, ще го считам за провокатор, каза Борисов. Долна провокация е за протести пред „Позитано”. Аз не ви обвиних за тези с качулките и камъните, каза Борисов.

Премиерът в оставка Бойко Борисов поиска парламентарна анкетна комисия да разгледа секретен документ, който показва, че животът му е бил заплашван. Заради изказване на Христо Бисеров от ДПС Борисов заяви:

„Да се види документ на директор на разузнаването, материал от партньорска централа, в която се уведомява, че се подготвя атентат срещу мен. Вие минахте границите и искам да знаят хората. Там се казва, че заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност и поръчител е Ахмед Доган. Страшни са тези, които ме поръчват. Никой не смееше да ги хваща и да ги екстрадира. Определете една комисия и прочетете”.

Отидете, проверете автентичността на този документ, това е по време на вашето управление, досега си мълчах, каза Борисов.

Благодаря на всички, които са ни подкрепяли и които не са ни подкрепяли. Моля да запазим реда в държавата в последните месеци, каза Борисов.

Искам да ви благодаря за подкрепата, благодаря на тези, които са дошли с машините и животните, излезна пред еуфоричната тълпа, подкрепяща пред парламента Борисов. Всеки, който ме обича и уважава, от тук се прибира вкъщи, каза Борисов. Той призова да няма провокации.

 

Скъпи приятели, благодаря ви за подкрепата на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов. Вие не сте с качулки и закрити лица, каза Цветан Цветанов от мегафона пред протестиращите.

 

Само преди минути желанието на премиера да подаде оставка беше гласувано от парламента. Ще дадем втори мандат на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов, защото това е най-доброто за България, каза Цветанов. Нека бъдем хората на разума и хората, които ще упражним конституционното си право с гласуване, а не с агресия.

Парламентът прие оставката на правителството. Това стана с 209 гласа "за", 5 "против" и 1 въздържал се. Очаква се президентът да направи изявление.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 195| 7919 |20.02.2013 Борисов: Моята сила е да съм сред хората; имаме шанс да ни преизберат . 82| 6505 |20.02.2013 Борисов: При следващ мандат на ГЕРБ Дянков няма да е в кабинета . 301| 10137 |19.02.2013 Борисов: Няма да подам оставка заради Станишев и Доган! . 90| 10686 |16.02.2013 Б. Борисов: За премиер бих назначил Менда Стоянова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads