Реклама / Ads
51| 5715 |16.11.2013 НОВИНИ

Борисов: ДПС и БСП са вече една партия

.
Източник: Булфото
ДПС и БСП от днес вече са една партия. Станишев се извинява от името на българския народ. Обаче ние, българският народ, не сме правили възродителен процес и покръстване. Правиха го на баща му хората. Те да се извинят и да си понесат отговорността.
 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на семинар на кметовете на ПП ГЕРБ в Пловдив, цитиран от Фокус.

БСП и ДПС е неестествена коалиция. Няма по естествен партньор на българските турци от ГЕРБ - няма. Тези, които са им сменили имената, сега са в коалиция с тях, каза Борисов.

„Хората имаха нужда да си направят разлика, имаха нужда да видят без нас какво е. Оттук нататък - кураж, воля, имаме потенциал, виждате какви кадри си направи ГЕРБ. Вече се гордея много и с кметовете на ГЕРБ; не знам в следваща ситуация дали министрите да не ги пращаме за кметове, а кметовете да ги правим министри", заяви лидерът на ГЕРБ.

„Имаме готови хора за няколко кабинета оттук-нататък, не за един", отбеляза Борисов. „В парламента ще стоим, защото не искам да дразним Брюксел - да бъдем честни. Иначе - и миг не бих стоял там", каза още Бойко Борисов.

Милиард и триста милиона лева заем тихомълком взеха БЕХ, за да държат изкуствено цената на тока ниска, заяви още той.

„Днес някой каза, че са взели един милиард кредит по бюджета; ще казвате - милиард и двеста милиона лева, защото Владислав Горанов ще каже, че тези, които ще го връщаме, няма да връщаме един милиард, а милиард и двеста милиона, защото има лихви. Следващите правителства трябва да мислят, че с това, което направи Орешарски и компания, те трябва да върнат милиард и двеста. Милиард и триста тихомълком взеха БЕХ, за да държат изкуствено цената на тока. Следващото правителство трябва да мисли как ще върне - милиард и двеста, плюс милиард и шестстотин с лихвите, дотук три милиарда.

По думите му - и двата заема просто потъват в черни дупки, не са за електронно правителство, нито за работа. Трябва това да обясните на хората по места, каза Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 5778 |16.11.2013 Борисов: Изказването на Орешарски е противоконституционно . 21| 5282 |15.11.2013 Христо Бисеров вече с обвинение . 49| 7303 |13.11.2013 Борисов: Дебелоочие е да биеш децата и стоиш на власт! . 5| 6338 |13.11.2013 Ден повече по Коледа приеха депутатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads