Реклама / Ads
72| 6235 |04.10.2013 НОВИНИ

Борисов: Фикусчето и Станишев да идват за кворум

.
Искам да кажа още веднъж на Станишев като мандатоносител – да идва на работа. Ние не сме длъжни да им правим всеки ден кворума. На фикусчето, което си го отглеждат – да идва и то на работа. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като парламентът не събра нужния кворум за започване на заседанието.
 

С фикусчето най-вероятно Борисов визира "Атака", тъй като преди дни Волен Сидеров призова колегите си да ги гледат като стайно цвете в саксия, тъй като без тях парламентът ще рухне.

„Тотална незаинтересованост от страна на мнозинството, вижте, че те не идват на работа”, коментира Борисов.

Продължават да не пращат документите за „Белене”, ще загубят арбитража и след това ще искат да заменят дълг за собственост, коментира Борисов скандалите около АЕЦ.

„Близо 4,2 милиарда лева са задълженията на НЕК. Ако загубят делото в Париж, а те умишлено вървят в тази посока, ще станат към 5 - 6. Заменят ли дълг за собственост, ще загубим и енергийната система. Адвокатите писаха писма. Клиентът – нашата държава не дава документи да се явят на арбитража. На арбитража решението е еднократно. Кой дал – дал до деня на датата в Париж. Оттам нататък повече не можеш да даваш документи. Те умишлено гледат да стане края на октомври”, посочи Борисов.

„Това, което нашето правителство трябваше да направи, е да спре проекта на Министерски съвет и в парламента. Който си е позволил – има съдебна отговорност за това”, обясни той.

„Аз разбирам т.нар., за мен псевдоексперт Орешарски, да е предложил мерки, да събират повече пари, да са спрели контрабандата, да кажат – ето с това плюс, което сме събрали повече в хазната, даваме повече на пенсионери, на работници, на каквото щат. А те не само, че събират малко, работят по-лошо”, добави той. „Безработицата вече мина 13 %. Лъжат хората – след 4 години щели да създадат 250 000 работни места”, каза Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 73| 7205 |02.10.2013 Сидеров към Борисов: Знам, че ти липсвам, но възмъжавай, пазете ни като стайно цвете . 68| 11412 |29.09.2013 Борисов: Дянков ми се кълнеше, че не е зависим . 25| 5015 |29.09.2013 Борисов:БСП са зачеркнали "Белене", но лъжат . 44| 5618 |28.09.2013 Борисов: Орешарски е като пощальон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads