Реклама / Ads
34| 16304 |21.04.2021 НОВИНИ

Борисов: Първият не се е оттеглил. Влизам в президентската битка при служебно правителство

.
Дали ГЕРБ е токсичната партия? Гредахте ли ги вътре в болницата докторите как искаха да им се подписвам на престилките? Ще ви ги покажа. Това каза горделиво министър-председателят в оставка Бойко Борисов пред отбрани медии при изписването си от „Софиямед“. Към този час той трябваше да бъде в парламента, но уви…
 

„Какво правим с мандата – официално писмо до „Демократична България“, за да чуем техния официален отговор. Много ми е много странно тази уж дясна партия как изведнъж започна да харесва и е готова без абсолютно никакви претенции да подкрепи Слави Трифонов. Ще кажа само една история. Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино и срещаме Иван Костов със съпругата си. Той се здрависа с мене, Трифонов си подаде ръката, Костов си бръкна в джоба и не му даде ръка. Партията на Иван Костов днеска безусловно подкрепя „Има такъв народ“, а не най-голямата дясна, европейска, призната от всички партия ГЕРБ – като започнете от Зьодер, ХДС, ХСС, Орбан, Пленкович, Мицотакис и много други“, недоумява Борисов.

 

Той предупреди Трифонов да си има едно наум с Христо Иванов, защото му готвели капан. „Аз съм му сърбал попарата на Иванов“, отсече Борисов.

 

От думите му стана ясно, че ГЕРБ са готови за преговори и с „Има такъв народ“. В преговорния екип ще бъдат Дани Митов, Любен Дилов и Калин Вельов.

 

Ако не направят правителство, всички ще тичат при татко Румен за служебно правителство, каза Борисов. На въпрос дали ще се включи в битка с презиреднат, той отговори "Разбира се!"

 

„За Нинова мра да стои начело на БСП“, изказа се Бойко Борисов.

 

На въпрос дали ще изненадада Народното събрание и да се яви там, Борисов отговори: "Е, как да отида сега там". 

 

Първият не се е оттеглил. Когато отборът печели, не прави смени, завърши Борисов. Въпросът тук е защо отстъпи тогава премиерското място на Дани Митов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5180 |20.04.2021 Борисов: Ако в НС нямаше истерични жени като Мая, Корнелия и Капон, щях да отида . 14| 5401 |18.04.2021 Бабикян за Борисов: Страхливците пращат наказателни бригади и обсъждат роднините на другите. . 51| 22176 |17.04.2021 Пак ще убиват Борисов: Глупавият живот води до глупава смърт . 30| 4824 |16.04.2021 Марков на амбаразурата за Борисов: Ще ни вкарат в национална катастрофа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads