Реклама / Ads
23| 6174 |01.11.2015 НОВИНИ

Борисов гневен на РБ: Що за изрази са „ да ометем“, „да изчегъртаме“

.
Бойко Борисов
Искам да поздравя всички победители в изборите, а това са всички участници в тях, по-голяма представителна извадка нямаше как да се получи, певци, артисти, всякакви, заяви лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов, цитиран от НТВ.
 
При толерантна кампания преминаха тези избори, по-различна от Костинбродската, добави той. При толкова мащабни избори няма как да не се получат конфликтни точки.

Изборите минаха, ще ги броят, но е ясно, че почти навсякъде всички партии имат някакво представяне в местната власт, кметовете да работят отговорно, защото програмните периоди изтичат. Ние ще работим с всички, обеща премиерът.

Слушах ги един по един, всички са победили, разбрах, че ГЕРБ е загубилият. Не им отива. За Плевен положих огромни усилия да загубим тоя град заради толерантността. Не мога да си представя да имам пресконференция и да имам един областен град. Нашите кадри сме ги издигнали от нула. Чудя се как от утре да бъдем стабилни в тази тежка международна обстановка.  Да говорат реформаторите, че е паднал Плевен като от падишаха, нека да бъдат малко по-скромни. Що за изрази са „да изметем“, „да ометем“, „да  изчегъртаме“, ядоса се той и допълни:  Направих всичко възможно, за да не спечели ГЕРБ в Плевен и реформаторите много добре го знаят.

След това обясни: За да си запазим държавата стабилна, трябва да бъдем по-скромни, по-смирени. Трябва от утре да знаем как да сме по-стабилни в тая тежка международна обстановка. Освен ДПС вече и ГЕРБ е един от гарантите на българските мюсюлмани, каза той. Изборите показаха, че с ГЕРБ никой не може да се мери. А аз максимално дърпах юздите на партията, за да не постигнем още по-големи резултати. Дали щеше Плевен "да падне", ако бях там. Победил е независим, подкрепен резултат, каза той.

Колко пъти отидох някъде?! Кой министър пуснах да отиде някъде там. А те отидоха всички. Там , където загубихме, загубихме заради слаб кмет и слаби партийни организации. Като видях как е боядисал с блажна боя Плевен, казах: Този не трябва да бъде кмет. Омръзна ми да слушам капацитети от сутринта и то на провалили се партии. Ако ме бяха оставили в МВР, сега нямаше да ги бия всички., припомни той.
Може да се проведе вътрешен избор за кандидат за президент. Добре е той да бъде от ГЕРБ,  уточни Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4713 |31.10.2015 Борисов: Съболезнования на близките и роднините на загиналите в самолета . 46| 6776 |30.10.2015 Борисов, миролюбив: Успех на БСП, нека си вземат някой град! . 49| 5951 |29.10.2015 Д-р Михайлов: Борисов работи като квазимонарх, раздава роли и блага . 53| 10133 |28.10.2015 Д-р Михайлов: Едноличната власт на Б. Борисов бе подценена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads