Реклама / Ads
19| 5256 |02.02.2010 НОВИНИ

Борисов - готов за избори, Станишев ще свети като крушка

.
Бойко Борисов иска всеки да си знае мястото Източник: Вяра Йовева
Ако закарат Станишев на детектора на лъжата, ще светне целият. Това коментира премиерът Бойко Борисов по повод вчерашните обвинения на бившия министър-председател Сергей Станишев, че е лъжец и трябва да отиде на детектор на лъжата.
 

Това е последното нещо, за което си мисля в момента, заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос дали се притеснява от думите на Кольо Парамов, че Иван Костов готви дестабилизация на страната напролет.

"Напротив, ако искат избори веднага да ги направят. Ние искаме или стабилна държава и всеки да си знае мястото, или веднага на избори", подчерта премиерът.

Frognews.bg припомня, че в сутрешния блок на БНТ днес Кольо Парамов заяви, че Костов се стреми да направи комплицирана атака през май - юни - юли, има сценарий за дестабилизация на държавата и влизането в нова кризисна вълна.

По отношение на протестите срещу Закона за генно-модифицираните организми премиерът обясни, че това е наше задължение към Европейската комисия и Европейския съюз, а той лично и неговото правителство са против. „Гарантирам, че няма да правим ГМО”, обеща Борисов.

Министър-председателят Бойко Борисов откри днес нов лабораторен комплекс в сградата на Централната лаборатория по обща екология на БАН. На официалното откриване присъстваха още министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов и председателят на БАН акад. Никола Съботинов.

По повод продължаващата вече седмици блокада на българо-гръцката граница Борисов заяви, че всеки ден разговаря с Европейската комисия и с гръцкото правителство и настоява блокадата незабавно да се прекрати.

"Вчера пак говорихме с кабинета на Папандреу, обещават до края на седмицата да разсрочат техните си вътрешни проблеми. Обещават ми, че до края на седмицата ще спре блокадата. Аз не им се меся в тях, но всеки ден разговарям с ЕК и с гръцкото правителство и им обяснявам и настоявам това незабавно да се прекрати, защото не е нито европейска практика, нито така може да продължава", каза още Борисов и отбеляза, че винаги е бил за "добросъседство и разбиране".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 8412 |01.02.2010 К. Кеворкян: Алексей Петров спечели презрението на Борисов . 12| 5589 |01.02.2010 Б. Борисов: Продължете съдебната реформа . 27| 6676 |01.02.2010 В. Сидеров: РЗС обявили гей-парад с участието на Станишев в столицата . 33| 7303 |31.01.2010 Дянков: Станишев, Овчаров, Софиянски са хунта и мошеници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads