Реклама / Ads
149| 6706 |20.06.2013 НОВИНИ

Борисов: Готвеха сценарий да ме задържат и убият в ареста

.
От това, което наблюдавам в страната, стигам до извода, че БСП, ДПС и "Атака" умишлено искат дападнат от власт, това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като напусна заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента.
 


За тези десет дни - да напомня няколко факта - за една нощ сложиха голям далавераджия за министър, през нощта го махнаха. Предложиха шеф на ДАНС, който в последните 4 години не е ходил на работа, в предишните 4 години е уволнен, каза Борисов.

 

 След като тези три партии признаха изборите, и в тази криза отново ГЕРБ е първа политическа сила, те казаха, че с ръководството на ГЕРБ трябва да се разправят по нестандартен начин и само г-н Пеевски се бил съгласил да извърши всичко това. Те са подготвили сценарий - да ме задържат и в ареста да ме убият. Затова Станишев казва - нестандартно, само този човек, с риск за живота си, пое този ангажимент.

 

Кой ангажимент? Десет дни Орешарски, Местан и Станишев не казват - кой го е предложил. Всички знаем, че такова решение се взима само от Ахмед Доган. Чие име беше цитирано в официално писмо, на централа, за поръчка срещу мен. Това е нестандартно. Моят дядо, когато са го убили, са написали в епикризата, че е починал от червен вятър; цинизмът е, че този червен вятър го е отнесъл. Това са готвили да направят. Затова са тичали при главния прокурор още в петък, обясни Бойко Борисов.

Местан, Орешарски и Станишев не знаят кой е предложил Делян Пеевски. И вие ги търпите седем дни да мъцкат - заяви лидерът на ГЕРБ.  Ахмед Доган е този, който назначи Делян Пеевски - да знаете всички. Затова мъцкат и не може да разбереш дали неправилно говорят или - не могат да говорят, каза Борисов. Те видяха, че с избори не могат да ме победят. Познавам и Местан, и Сидеров и Станишев. Зная, че са умни. Това означава, че подобни грешки могат да ги правят само нарочно, подчерта Борисов.
 

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ще уведоми ЕНП за това какво се случва в България и че са искали да го отстранят физически. Борисов отива на Среща на върха на лидерите на ЕНП във Виена.

 

Призовавам, тези, които протестират, да протестират мирно, призовавам за спокойствие. Да не се поддават на провокации, на мутрите, които от "Атака" изкарват по улиците. „На тези, които ги дават по снимките и големи медийни шефове ги насъскват един срещу друг. Призовавам Станишев и Местан малко да се огледат, животът не е само днес и утре. Волен Сидеров ще ги излъже и тях, ще се обърне срещу тях”, каза още Борисов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 78| 7978 |18.06.2013 Борисов: Вече само ще ги съдя, ще им взимам пари и ще ги дарявам на деца и старци . 133| 6110 |14.06.2013 Борисов: Станишев е решил да идват да ни арестуват, да ни тормозят . 58| 9574 |14.06.2013 Борисов: Сащисан съм! Това е краят на БСП . 100| 7458 |13.06.2013 Борисов: ДПС брутално изнасилва столетницата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads