Реклама / Ads
13| 5872 |20.04.2019 НОВИНИ

Борисов: Как чеверме социалистите ще се събират в Южния парк при автокрация

.
Бойко Борисов
Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде да се събират. Виждам, те днес се изтъпанили там – теменужки, алеи всичко подменено там, а те ни връщат във времето на Тройната коалиция.
 

Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на отчета за "Европа в нашия дом", съобщава novini.bg.

 

Те разчитат на къса памет и на нискообразовани хора. Когато говорят за борба с корупцията - те, Тройната коалиция, а първата им дама е изгонена за корупция, така. Когато при нас има нещо, подават си оставките и продължаваме напред. Тези хора говорят в момента. Плашат ни с Европа – нас, които нямаме нито веднъж спрени еврофондове, една програма нямаме. А при тях винаги ги спират, заяви още Борисов.

Те издигат лъжата и манипулацията в основна предизборна платформа. Тези със заменките, тези които вечер със Вълка миеха улиците на София и ни саботираха изграждането на завода за отпадъци. Тези сега в Южния парк ни плашат. Хич не ни е страх от тях. Лошото е, че като сгрешим си понасяме грешките. Но и ние не сме идеални, каза още премиерът.

 

Ако трябва да се сравняваме с тях, трябва да направим билбордове с това, което сме направили и това, което те не са направили. Ние няма да се сравняваме с "чеверме социалистите". Трябва да си спомним как тези, които сега се заканват в Южния парк, по времето на Орешарски през глава бягаха да се спасяват в Брюксел и същите тези си приеха закон да ги брани от преследване, подчерта Борисов.

 

Като ги слушам, това адски ме амбицира. Те не могат да прикриват злобата си. Говорят, че у нас има автокрация. Ако има автокрация, как ще се съберете в Южен парк? Когато всички тези скандали излязоха наяве, каква автокрация? Говорят за автокрация тези, които, когато управляваха, ние не излизахме от прокуратурата и следствието – поръчкови дела, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Премиерът Борисов призова за общи оставки, не само при управляващите, в отговор на коментара на президента в интервю за БНТ, че оставките в ГЕРБ заради „Апартаментгейт“ не са достатъчни. Борисов посочи, че в петък вечер няма как да седне и да гледа Радев по телевизията, но отвърна на заявеното от държавния глава. Той напълно отхвърли твърденията на президента, че управляващите са приели свой антикорупционен закон. "Ми ако не го бяхме приели, нямаше да има тоя скандал. Това ми напомня Бареков, като каза че имам офшорна сметка. Като провериха - нямам. Който го докопат - затвор!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4473 |16.04.2019 Борисов: Да обединим сили срещу пълзящата диктатура . 13| 4253 |10.04.2019 Борисов: Отпускаме 50 млн. лв. за заплатите на медицинските сестри . 26| 4884 |08.04.2019 Борисов: Няма да се вкарвам в темата с апартаментите . 2| 4340 |05.04.2019 ГЕРБ ”чорбаджийстват” и в ЦИК, скочиха социалистите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads