Реклама / Ads
136| 6339 |21.03.2012 НОВИНИ

Борисов: Като гледам Кюстендил, ми се свива сърцето

.
Бойко Борисов
Със свито сърце гледам един прекрасен град, за каквото и да го попитам кмета, той казва - това го взе единият, това другият, третият и вижте в какво състояние е градът. Горе-долу, същото след тези 20 г. представлява и държавата, затова трябва много усилия да се положат, за да тръгнем бавно напред.
 

 

Това каза в Кюстендил Бойко Борисов пред насъбралите се хора на градския площад, дошли на крака да видят хората от кабинета и да чуят напътствията на премиера, които проведоха за първи път в Кюстендил  изнесено заседание на правителството.

Официалният повод за присъствието на целия кабинет е днешният празник на града “Кюстендилска пролет”, който се чества още от социалистическо време. Неофициалният – предстоящите избори на 13 май, на които ще се избира нов общински съвет, след като изборът на предишния бе касиран от съда. Частичните избори ще са своеобразен тест за ГЕРБ, защото партията на Борисов няма силна подкрепа в областния град. Причината е, че в местното ръководство на ГЕРБ има хора със спорна репутация, според жителите на града.

Със свито сърце гледам един прекрасен град, за каквото и да го попитам кмета, той казва - това го взе единият, това другият, третият и вижте в какво състояние е градът. Горе-долу, същото след тези 20 г. представлява и държавата, затова трябва много усилия да се положат, за да тръгнем бавно напред, каза премиерът Борисов пред насъбралите се хора след като беше отслужен молебен за здраве.

Днес е празник, затова целият кабинет сме дошли тук, за да се опитаме - казармите, едно по едно, тези неща, които могат да се върнат на града, където можем и ние да помогнем, с общи усилия с кмета да го направим един хубав град, призова Борисов и допълни: “Да беше само Кюстендил лесно, но то навсякъде е така...........Ако не са давани тези милиарди, за какви ли не проекти- един милиард за Цанков камък, 1.4 милиарда за "Белене". Представете си, ако за вашия град и подобни са давани по 100 милиона как щяха да изглеждат. Затова като дойдат избори, мислете - кой какво е направил. Де сте живи и здрави", завърши словото си премиерът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5402 |21.03.2012 Атанасова и Добрев положиха клетва като министри . 16| 5716 |21.03.2012 Борисов: Ускоряваме газовата връзка с Турция . 161| 17671 |18.03.2012 Б.Борисов: Няма да има българо-руска АЕЦ . 126| 6169 |16.03.2012 Борисов: Българо-руски АЕЦ няма да има докато съм премиер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads