Реклама / Ads
44| 5348 |23.03.2014 НОВИНИ

Борисов: Манолова е направила изборния закон само за настоящия вот

.
Източник: Булфото
Може да си изтеглим хората от ЦИК. Дали ще имаме 6 човека, или няма да имаме никого е все едно. С тези 6 души не може да се влияе по никакъв начин. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във „Всяка неделя”.
 

 

Винаги досега в историята на България най-голямата партия в парламента има председателско място. Сега всеки протокол ще бъде подписван от БСП и ДПС със златното пръстче на „Атака”. Нас ни няма никъде, смята Борисов.

 

Този избирателен закон е направен само за тези избори. В други случаи той няма да важи. Искам да кажа на г-жа Манолова, че не е никакъв законотворец, каквито претенции има, критикува политическият лидер.

 

С Местан обсъдихме именно ЦИК. Утре в 9,15 часа имам среща с президента и надявам се да се реши въпросът, продължи Борисов.

 

Той се похвали, че кафето в Кърджали вчера било платено от Местан, тъй като вече той го бил черпил в Бояна.

 

Двамата лидери говорили и за Възродителния процес и Борисов изрази облекчение, че успял да убеди събеседника си, че не одобрява репресиите над мюсюлманите.

Срамно е БСП да прави коалиция с ДПС. Бащата на Станишев е участвал във Възродителния процес. ДПС трябва да има забрана в устава си за това, смята Борисов.

 

Той коментира още кои политици могат да бъдат добри еврокомисари. „Кунева, Кристалина Георгиева и Калфин са чудесни еврокомисари. Който и да стане, е добре. Винаги съм казвал, че Кунева е европейски човек. Когато ГЕРБ стана партия, нарочно не предпочетохме Кунева, тъй като искахме да наложим свои хора. Сега когато вече сме изградени, можем да отстъпим”,  поясни лидерът на ГЕРБ.

 

Той обсъди и драмата в „Лясковец”. За него е ясно, че МВР е допуснало съществени грешки. Изчакал е да се разбере истината преди да вземе отношение.  „Обичам МВР. Три дни не дадох никой да говори нещо лошо за Лясковец”, допълва Борсов.

 

Лидерът не пропусна да коментира и темата за Карадере. Той обвини енергийния министър Драгомир Стойнев в лъжи по отношение на твърденията му, че Делян Добрев е дал съгласието си за застрояване.

 

„Искам да го попитам аз Стойнев, щом като сме оставили енергетиката в лошо състояние откъде взе пари да намали тока първо с 5%, а после с 1. Всичко е популизъм, лъжи  и манипулации”, заключи Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5541 |21.03.2014 Калфин, наскърбен: Няма да разчитаме на гласа на Мая Манолова . 61| 5925 |20.03.2014 Манолова: ГЕРБ са свикнали да искат всичко . 85| 6594 |19.03.2014 Борисов: Работа ли му е на премиер да отнема пушката на някакъв ловец! . 93| 5605 |19.03.2014 Борисов: Станишев си играе с най-големите страхове на българите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads