Реклама / Ads
46| 6813 |30.10.2015 НОВИНИ

Борисов, миролюбив: Успех на БСП, нека си вземат някой град!

.
Бойко Борисов
Оставката в ОИК трябваше да дойде още в понеделник, защото един безспорен успех в едни от най-тихите и кротки избори изведнъж с една абсолютна глупост се хвърли сянка. А изборите бяха тежки за броене, заяви по БНТ премиерът Бойко Борисов.
 
С това разполагаме в държавата, това сме, казах го и едно време, обобщи той. Няма как да се объркаш, ако си грамотен човек, имаме задължително средно образование, нали трябва да се чете.

С цялото ми уважение към Мишо Миков, той дори не си надъхва електората да се сбие с нас, приел е, че да си втори е добре.

Винаги сме били силни на местно равнище, каза още Борисов и посочи, че много градове си избират кметовете за втори, трети мандат - заводи за боклуци, депа, пречиствателни станции, изреди той. Това, че хората гласуваха така, показа, че сме били отговорни. Въпреки идиотските неща, които ни правиха, нашите кметове бяха безалтернативни. За ужас на БСП ГЕРБ си направи кадри, добави Борисов и каза, че Първанов го питал откъде ги намира тези хора.

Истински се надявам Волен Сидеров да се съвземе, каза той.

Това, което направихме, е много видимо. Знам всеки проект, какви трудности е имало, колко пари сме дали, изреди Борисов. Варненци знаят, че ще им направя АМ Хемус, като съм им я обещал, тя е сложна магистрала, с много съоръжения, обясни той.

За имунитета на народните представители Борисов каза, че премиерът и министрите нямат имунитет, но се справят с това. В НС депутатите трябва да имат свобода да имат да говорят, в рамките на НС трябва да могат да говорят, да са неприкосновени, но извън него обществото трябва да си отдъхне от депутати, които безчинстват, изобщо нямам предвид Волен Сидеров, каза Борисов.

Не съм се чул с Алексей Петров, но той е опитен човек, беше преди години от най-добрите барети и това го разбира, затова, ако подаде някаква информация, нека се обади, каза Борисов. Малко информация да има, ще е от полза, добави той.

После призова там, където по места на балотажа има партньорство с реформаторите, то да проработи. Сложете нови хора, искаме силна левица, посъветва той социалистите и каза, че и на тях желае успех, нека си вземели някой град.

Борисов беше настроен миролюбиво и показа особена сговорчивост към партньорите си в управление и към опозицията, каза, че ГЕРБ е постигнал много и трябва мир да има. Министър Ненчев полага големи усилия, справя се добре, добави той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4795 |29.10.2015 Резултатите от първия тур на изборите в Шумен са изключителен успех за ГЕРБ . 9| 4237 |25.10.2015 ЦИК прости на Борисов, няма да го санкционира . 5| 4359 |09.10.2015 Туск свидетел на Борисов, че няма да има бежански лагери в България . 3| 4249 |10.09.2015 Борисов, Вучич и Понта обсъждат бежанската криза

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads