Реклама / Ads
195| 7956 |20.02.2013 НОВИНИ

Борисов: Моята сила е да съм сред хората; имаме шанс да ни преизберат

.
Бойко Борисов
Сега да си направят избори и да видим резултатите тогава; до този момент винаги съм се явявал на избори по чужди избирателни закони с чужди централни и регионални избирателни комисии и винаги съм ги бил.
 

Имаме голям шанс да ни изберат отново. Направили сме това, което зависи от нас, нямахме право да държим първо полицията в извънредно състояние за тях да се бутат с протестиращи. Макар че тук много ясно трябва да се каже: с хората, които протестираха срещу монополите и високите цени, полицията нямаше никакъв проблем, те бяха толерантни, за което им благодаря и на едните, и на другите, казал премиерът Бойко Борисов на днешното заседание на МС, пише в стенограмата, която четем на сайта на Министерски съвет.

Тези, които снощи мятаха камъните и бутилките, нямат нищо общо с демократичния процес и тези политически партии, които ги използваха, трябва да знаят, че рано или късно това ще им се върне и ще се обърне срещу тях. Ние сме избрани от хората, моята сила е била винаги, когато откривам нещо да ходя сред тях, да се здрависвам и да ги слушам. Не мога да понасям да мина покрай парламент със заграждения, не ни е нужно това, казва още Борисов.

Освен това, каквито и резултати да бяхме дали на изборите, защото ние четири години в най-тежката криза продължихме да бъдем първа политическа сила, щяха да кажат, че ние сме манипулирали изборите, а до този момент аз винаги съм се явявал на избори по чужди избирателни закони с чужди централни и регионални избирателни комисии и винаги съм ги бил. Те отсега си правеха заявката, че ако загубят, значи изборите са манипулирани. Сега да си направят избори и да видим резултатите тогава, заявил още Борисов.

Той призовал министрите си да работят в оставащите няколко дни много здраво, така че, когато дойдат следващите да заварят една подредена държава. Благодарил за работата им досега и напомнил, че виновни за монополите и високите цени на тока са ДСБ и Иван Костов. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 82| 6535 |20.02.2013 Борисов: При следващ мандат на ГЕРБ Дянков няма да е в кабинета . 301| 10174 |19.02.2013 Борисов: Няма да подам оставка заради Станишев и Доган! . 90| 10719 |16.02.2013 Б. Борисов: За премиер бих назначил Менда Стоянова . 26| 7766 |15.02.2013 Борисов: Защо обиждате "Хизбула"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads