Реклама / Ads
20| 5344 |04.05.2019 НОВИНИ

Борисов нагледа ремонта на АМ ”Тракия” и Раковски, където отива папата

.
Борисов сред работниците на АМ ”Тракия” Източник: МС
Премиерът Бойко Борисов реши да направи две инспекции-в Раковски, където се очаква да отиде папата и ремонтът на магистрала ”Тракия”, която му се падна по път.
 

 Борисов провери лично как текат ремонтите по виадуктите на автомагистрала "Тракия", съобщи самият той във Фейсбук.

"Дойдох, за да видя как работят хората. На 70 метра височина сме, без почивка се работи. Исках да уверим хората, че за първи юли ремонтите ще приключат", заяви премиерът. Служителите обясниха на министър-председателят за извършените ремонтни дейности, а той им пожела успех и ги предупреди да се пазят.

 

При визитата си в Раковски той каза: „Аз съм бил тук, като беше срината църквата, когато и площадът го нямаше. Много ми харесва сега“, заяви Борисов. Той посочи, че държавата няма неизпълнено обещание към град Раковски. „И службите много работа свършиха, и кметът. Постарали са се, добре са направени църквата и площадът. Мисля, че цял свят ще го оцени, независимо от всяка конспирация, в която са ни вкарвали", коментира Борисов.





"Посещението на папата показва, че пътят, който извървяхме със Северна Македония с подписването на договора за добросъседство и името, е правилен. Това е знак на един свят човек, обичан папа“, заяви премиерът. „Така че Господ да е с нас. В края на краищата всички се молим на един Господ“, каза още Борисов.

 

„Българските католици буквално са ги интернирали, те са мъчени, гонени. И не случайно папа за втори път идва. Мисля, че всеки добронамерен човек може да разбере какво сме свършили“, коментира той. „Няма да има агенция по света, няма да има вестник, който да не напише къде е папата. И мисля, че си заслужава инвестицията“, подчерта Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4069 |04.05.2019 Киселото мляко е сред подаръците на Борисов за папата . 7| 4211 |04.05.2019 Борисов: Да не се правим на съизмерими с папата, ние сме по-скромни хора . 42| 8397 |03.05.2019 Бойко Борисов: Цветанов го обичам като дете, но сложи катран в кацата с мед . 5| 4150 |03.05.2019 Борисов: ВВС училището в Долна Митрополия ще прави самолети или дронове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads