Реклама / Ads
12| 10395 |30.05.2020 НОВИНИ

Г-н Борисов, направи ме министър, моля те!

.
Г-н Борисов, направи ме и мен министър на нещо! Моля те! Пробвах всякакви бизнеси, но не се получава. Да ставам рано, да тичам цял ден и накрая да нося отговорност… Не е за мен! Че и да осигурявам заплати на разни хрантутници. Искам и аз като Делянчо: харесвам си някоя играчка и си я взимам. Другото дете да го духа. Освен това обожавам подкупите!
 

Роден съм за велики дела. Да съм слуга на народа - министър или поне дептат! Притежавам всички качества. Мога да съм чувал с картофи в джипката дни наред. Няма да гъкна. Кимам и се усмихвам много убедително. Мога да крада. А как лъжа! Вярно, че край теб има големи таланти като Горанчето, оня Емилчо със съмнителната диплома, Николинка Шезлонга, Каракачанчето, Киро Медицината, спортягата и пр. Но аз наистина съм много добър. Освен това някои от сегашните вече са за смяна. Оядоха се и забравиха, как от кръгла нула ги направи числа с много нули… Вече не те гледат така предано - почнаха да тъкат на много станове. Аз в това отношение съм моногамен. Освен това съм адски подъл и страшен лицемер. Майка си и баща си не ще ги продам – продадох! Свих им къщата с фалшиви документи и подходящ нотариус. Сега са в старчески дом за социално слаби – що да харча пари?

Ще ти пусна и жена ми, ако ти хване окото… Добра е.

 

Може да ме направиш министър на наказанията. Всички всичко ще си казват, да знаеш. Или министър на възпитанието на подрастващите. Голяма далавера има в тази ниша. Ще си плащам таксата на определеното число без минута закъснение. С 20% повече от сегашните министри. Ще съдирам по пет кожи от всички в ресора.

Ще издържам също медии или някой отбор – няма проблем.

Борбата с корупцията ще издигна на ново, още по-високо ниво. Благодарение на партията и правителството естествено.

 

Не съм завършил вишо, но имам две перфектно изработени дипломи. Не знам езици и не обичам да чета. Мразя журналята и имам приятели в прокуратурата. Скъпо ми излизат, но са истински питбули! Имам също братовчед в ДАНС и братовчедка данъчен инспектор. Ако ме направиш министър любовницата ми ще я назнача в КЗК или митниците – да помага.

 

Г-н Борисов, ти си като вълшебната лампата на Аладин! От всякакво дърво можеш да направиш свирка. Вземи ме – няма да съжаляваш!  

Освен това съм член на Асоциацията на подлеците, което означава, че имаме хора навсякъде!

 

Един българин

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4980 |26.05.2020 Д-р Николова: БЛС ще направи проучване за работата на лекарите при COVID-19 . 1| 5145 |24.05.2020 Калоян Паргов: Да направим отново България „държава на духа“ . 0| 6118 |22.05.2020 Борисов, Нанков и Горанов с джипа проверяват ремонтите по ВиК мрежата в Перник . 0| 5588 |22.05.2020 Димитър Узунов: Подсещаме Панов да прояви достойнство и да си подаде оставката, но няма да го направи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads