Реклама / Ads
38| 5642 |27.03.2014 НОВИНИ

Борисов: Няма лошо лидери на партии да пият по една вода

.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Срещата с Лютви Местан стана абсолютно случайно. Нищо лошо няма лидерите на партии да седнат да пият по едно кафе, по една вода, политиката си е политика.
 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в „Лице в лице” по бТВ. Избирателният закон беше направен несправедливо, най-вече в услуга на БСПи Атака.

От 19-членна комисия, ГЕРБ има 6 члена, а е първа политическа сила. Откакто има демокрация в България, председателското място в ЦИК се полага на партията, спечелила изборите. Станишев открадна това право.


Никаква коалиция или промяна в нашето отношение няма с ДПС. Това би станало единствено, ако някоя от политическите сили като Атака или БСП се оттеглят от парламента. Ние сме единствената партия, която никога не е правила коалиции, беше категоричен Борисов. Аз не поставям условия на никоя партия и никой не искам да ми поставя условия, заяви Борисов във връзка с това дали би жертвал Цветанов в името на някоя коалиция.

И с Реформаторския блок нямаме договорки и не предстои нищо да бъде договаряно. Просто за Реформаторския блок казвам добро, или нищо.

За заема, който правителството се кани да изтегли, Борисов заяви, че всичко това би било нормална процедура, ако тези пари, отиват за нещо, което донася печалба на държавата. Непрекъснато тръбят, че ще увеличават заплати и пенсии, а в същото време икономиката не върви. С 15 лева на един пенсионер няма да се увеличи потреблението. Потребление се получава, когато има инвеститори. Самият Орешарски каза, че има отлив на инвестиции, посочи Бойко Борисов.

 

Докато ГЕРБ не се върне на власт, магистрала „Струма“ няма да стане, беше категоричен той, като подчерта, че е убеден, че ГЕРБ ще се върнат на власт.


Борисов нападна Цветанка Ризова как на един водещ в това предаване му била паднала слушалката по време на предаване и се чул глас в ефир: „Казах ли ти да не задаваш този въпрос?” Водещата обаче недоумяваше какво общо има това с въпроса й относно тефтерчето на Филип Златанов.

На кой болен мозък може да му хрумне, че ще предположа, че ловджия, на който му е изтекло разрешителното за оръжие, ще изпонатръшка 6 барети, отхвърли Борисов твърденията, че има отговорност за случилото се в Лясковец.

На въпрос защо е отказал да се яви на изслушване пред комисията, разследваща Бисер Миланов - Петното, Борисов каза, че е трябвало Орешарски първо да бъде привикан и попитан какво прави въпросният човек в Министерски съвет. След това да бъде привикан и Цветлин Йовчев. Значи премиерът има право да се среща с граждани в Министерски съвет, а на мен ми се търси отговорност дали се срещам с граждани, в ролята си на какъв, възмути се Борисов. Той отрече да е плащал за летните протести, както заяви по-рано Бисер-Петното.

Ще защитавам Плевнелиев от импийчмънт, посочи още Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5056 |27.03.2014 ДПС и БСП няма да подкрепят ГЕРБ за Изборния кодекс . 67| 6145 |27.03.2014 Борисов: Орешарски се готви да вземе нов дълг от 3.9 млрд. лева . 5| 4815 |27.03.2014 Андреева: Няма предпоставки за връщане на пациенти . 72| 5402 |26.03.2014 Борисов: На Станишев президентът му бил виновен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads