Реклама / Ads
26| 4915 |08.04.2019 НОВИНИ

Борисов: Няма да се вкарвам в темата с апартаментите

.
Няма да се вкарвам в темата с апартаментите. Не очаквах такова поведение на КСНС. Ние най-добронамерено отидохме да участваме, защото тема ”борба с корупцията” има във всяка държава, включително и у нас. Чух преразкази, които не съответстват на истината. Това каза премиерът Бойко Борисов в МС.
 

Имаше много предложения, но това, което ни се предложи, беше предизборен подарък за г-жа Нинова. Не си спомням никой да е подкрепял това, което пишеше там. Аз обясних и се надявам, че всички са разбрали. Преразказът не ми харесва и затова искам и аз да кажа.", заяви премиерът.

"С цялото си уважение отидохме всички. Още с влизането си г-жа Нинова, даде тон, че се крадели по 10 милиарда на година. Капиталовите разходи за тази година на държавата са 5 милиарда. Аз дори не бих си позволил да кажа, че те са крали по 10 милиарда в техните управления, защото това са фантасмагории. Сидеров и Марешки поискаха да говорим и за приватизацията, разбира се, това беше отхвърлено.

 

Не мога да схвана как при всяка своя командировка Радев кани министри, те организират неща, а като се прибере тук, казват, че са корумпирани, коментира още Борисов. Нинова каза, че съм й предложил да отиде да пита в Румъния за г-жа Кьовеши. Най-колегиално й казах да провери, ние не сме гласували - взе се решение новият европарламент да се произнесе за европейския прокурор. Беше визирано, че това се прави по медийни публикации. Казах на президента, нека да отворим стенограмите и да се види", призова Борисов.

 

И допълни: "Не позволих на Цачева да се върне в парламента. За изказването на Цветанов в  предаването"Панорама", аз му казах: може да го накаже Господ, хората и аз. Другото е работа на партията. Идва папата, трябва да се създаде сложна организация за посрещането му".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4768 |05.04.2019 Политолог: Хората са убедени, че у нас няма честен политик . 13| 9456 |05.04.2019 Слави Трифонов: За корупцията по високите етажи у нас няма затвор, а отпуск . 3| 4086 |05.04.2019 Синдиците на КТБ няма да плащат държавни такси за заведените дела . 2| 4177 |05.04.2019 НАТО няма да има нови военни сили в Черно море

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads