Реклама / Ads
3| 5304 |29.07.2008 НОВИНИ

Б. Борисов охотно би работил за съвременните служби

.
Това оповести самият той и квалифицира подобна работа като "чест". Падение за опозицията било Ст. Софиянски да внася вота на недоверие; Бареков пък бил "висок" журналист, добави лидерът на ГЕРБ.
 

 

Бойко Борисов би подминал Михаил Миков, ако той не беше вътрешен министър, пост, който не бил идентичен с този на махленска клюкарка. Това оповести по БТВ самият Борисов по повод казаното от минисър Миков за охраната на бившия главен секретар от страна на МВР. Ако станело нещо с Борисов – опит за покушение или убийство - БСП и ДПС се готвели да го припишат на евентуални негови конфликти в миналото, които той обаче не е имал. Според столичния кмет остановката се подготвяла в тази посока и се създавало алиби. Все пак, подканян от Бареков, той не пропусна да отбележи, че би се пожертвал, стига това да гарантира възход на партията му.

Борисов отново настоя БСП да обясни защо са освободили Румен Петков като министър на вътрешните работи и напомни, че Петков е арестувал братя Маргини и Митьо Очите, което не било изключено да е подразнило някого.

По повод предстоящия вот на недоверие към правителството, Борисов квалифицира внасянето на вота от страна на Ст. Софиянски като падение за опозицията. Така той отново аргументира нежеланието си да работи със стари лица. Оказа се, че това не важи за синия лидер Пламен Юруков, когото Борисов защитава. БСП инспирира непрекъснато кризи, за да може медийно да ме държи за боклука, добави кметът, обяснявайки, че лидерът на СДС, с когото разговарял по телефона, му обещал да помогне за кризата с боклука. Що се отнасяло до т.нар. "агентурно минало" на Юруков, Борисов каза, че да си агент на съвременните служби било чест и той с такива хора би работил охотно.

Борисов похвали работата на разследващите български журналисти, към които събеседникът му Бареков не спадал, той бил "висок" журналист, по думите на лидера на ГЕРБ.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4768 |28.07.2008 М. Миков: МВР охранява Б. Борисов, но повече заради миналото му . 24| 4751 |18.07.2008 Б. Борисов: Крадците в правителството са проблем на България . 0| 5460 |17.07.2008 Замерят Бойко Борисов с яйце . 27| 6136 |12.07.2008 Б.Борисов: Тримата министри ще влязат в затвора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads