Реклама / Ads
39| 5501 |30.09.2010 НОВИНИ

Б. Борисов: Опозицията да си натиска...

.
Б. Борисов
Въобще не съм чул сините, че са искали оставката на Борисова, нито някой е говорил с мен; вотът бил като приказката не пожелавай жената на ближния, да не вземе твоята, метафорично обясни ситуацията премиерът, който бил готов на оставка при масови протести.
 

Здравеопазването от 20 години е на дневен ред, а батакът е такъв, че трудно някой може да се оправи. За да продължат реформите обаче, министърът трябва да има обществено доверие, обяви пред журналисти премиерът Б. Борисов. 20%-тното доплащане трябва да се обсъди с цялото правителство и с мен, то може и да е правилно, каза още той.

Професор не се става лесно, трябват много качества и г-жа Борисова ги има. Тя беше оценила, че когато у партията няма доверие, ще си подаде оставката. Тя си я носеше и всичко стана за една минута, разказа той.

От десетилетия хората доплащат, един носят вино, други кокошки и яйца, така че със социален фонд това може да стане. Ако се обсъди и премине през дългата процедура и общественото мнение се подготви, нека да стане, но не веднага. Жената се бори много мъжки да постигне електронната здравна карта и други реформи. Имаме воля и това, което правим е правилно, натърти той.

Въобще не съм чул сините, че са й искали оставката, нито някой е говорил с мен, контрира Борисов. Тези далавераджии от БСП искат вот на нашето правителство, а ние правим всичко да им оправим батака. Да си натискат да не казвам какво, за да не станем по-строги в приказките, да ни оставят да довършим работата, дословно каза премиерът и пожела успех на вота, ако има такъв. Вотът бил като приказката не пожелавай жената на ближния, да не вземе твоята, щото може да им дойде до главата да управляват и тогава щели да видят какво е.

Борисов каза, че ако почнат масови протести, ще подаде оставка. Можех още да съм си кмет, предупреди той, но посочи, че България е страната с най-ниските данъци.

Премиерът бил готов с новото предложение за министър на здравеопазването; той обаче не пожела да назове името на новия здравен министър, щял да го каже, когато трябва.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5485 |16.09.2010 Б. Борисов: В Шенген България може да влезе и сама, без Румъния . 20| 5524 |14.09.2010 Б. Борисов: Първанов не е президент, а алтернатива на ГЕРБ . 20| 5079 |10.09.2010 М. Манолова: Чуйте опозицията, за да не чуете улицата! . 13| 4977 |09.09.2010 Борисов: Ще сваляме цените, в това число и на газа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads