Реклама / Ads
54| 6575 |31.03.2020 НОВИНИ

Борисов отвърна на президента: Партията на колегата Радев ни остави с 3 долара пенсия

.
Бойко Борисов
Животът ни доказа колко навременни и правилни са били мерките ни. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов на живо за ”Господари на ефира” в социалната мрежа Фейсбук. Борисов, Томислав Дончев и ген. Венцислав Мутафчийски преповториха нещата, които са казвали до този момент по всички въпроси-за болестта, за ерките, за маските, за тестовете и т. н.
 

Борисов не пропусна да покаже, че се е засегнал от думите на президента Румен Радев.

Тези пари, които искат да се похарчат, откъде са? Някои викат, че хазната е празна.  

Партията на колегата Радев ни остави с 3 долара пенсия. Всеки българин, който иска да се прибере, ще го приберем . А представи си, че детето ти е в чужбина. А ние забраним да си дойде. Дали ще е добре?

 

Всяка мярка е с разбиране, че не трябва да има струпване. Предприятията трябва да работят, защото колапсът ще е пълен. Германските и френските заводи може би ще минат на електричество. Докато не тръгват тези заводи, и нашите не могат да тръгнат. Най-важното-на първо място е здравето. Произвеждаме високотехнологично облекло. В петък ще видите уникални маски, ще си ги произвеждаме. Колегите от другите държави със сълзи се молят.

 

Нашите облекла минимум 50 пъти могат да се облекат. След 4-то пране излизат без пари. И на шивачите трябва да се каже едно благодаря, и те са на първа линия.

 

Колективният имунитет е важен за цяла Европа. Като тръгнат сезонните работници… Тактиката е колкото се може по-плавно. Както виждате болните се лекуват по най-добрия начин. За радост почваме да изписваме. Само Господ да е милостив. Представете си какво му е на испанския колега, как тировете за хладилници се използват за морги. Проблемът е голям.

 

Любопитното е, че когато се даваше думата на Мутафчийски, тя бързо бе взимана от Борисов, дори по медицинските въпроси. Наскоро социологическо проучване показа, че Мутафчийски е задминал Борисов по рейтинг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3802 |31.03.2020 Борисов поиска 30 000 PCR- теста на месец от Южна Корея, говори с президента на страната . 15| 4341 |30.03.2020 Борисов за опашката от камиони на турската граница: Дойдох и проблемът се реши . 31| 11038 |29.03.2020 Арман Бабикян: Икономическите мерки на Борисов са нещо като водопровода за Перник . 14| 5771 |28.03.2020 Борисов: В сряда банките ще кажат за кредитите и лихвите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads