Реклама / Ads
20| 5513 |14.09.2010 НОВИНИ

Б. Борисов: Първанов не е президент, а алтернатива на ГЕРБ

.
Борисов и Първанов продължиха спора си за алтернативите на ГЕРБ, след като днес премиерът отново ужили държавния глава, който вчера загатна намеренията си за нов политически проект. Премиерът вече е категоричен: има ли грешки, ще има и уволнения.
 

"Изказването на Първанов му прави чест, радвам се, че е така. Ние имаме нужда от алтернатива", каза премиерът. Единственото, което искал да чуе, били вчерашните думи на президента, който се изказвал не като държавен глава, а като представител на алтернативата. Думите на министър-председателя идват само ден, след като държавният глава на България заяви: "В държава, в която премиерът се опитва да превърне 8 милиона сънародници в обекти на своята политика, не е зле да има и един политически субект, да има алтернативна политика".

Бойко Борисов откри днес ново медицинско оборудване в първа МБАЛ – София. "Директорът на варненската болница „Света Марина” е отстранен от длъжност. Причината е, че е укрил простреляно лице от органите на реда", каза министър-председателят, като даде конкретния пример, за да подчертае, че оттук нататък, който допусне грешка, ще бъде отстранен от поста, който заема.

Премиерът обясни още, че е разпоредил на Министерство на здравеопазването да бъде освободен от поста му директорът на една от дирекциите в министерството. Причината за това е, че въпросният човек е пуснал съобщение в интернет на бланка на определена фирма.

Борисов оповести, че са отстранени двамата заместник-председатели на Националния статистически институт, след гафа с пробното преброяване на населението, в което бяха допуснати неточности с етническата принадлежност на хората.

Лидерът на ГЕРБ присъства на откриването на ново медицинско оборудване в първа МБАЛ – София. Той пожела тези, които идват на преглед с новата апаратура, да получават резултати, че са здрави. На откриването присъстваха директорите на общинските болници и Борисов каза, че ще попита защо няма нито един директор на държавна болница.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5249 |14.09.2010 Т. Дончева: Първанов краде идеи от Движение 21 . 13| 4948 |09.09.2010 Борисов: Ще сваляме цените, в това число и на газа . 2| 4694 |08.09.2010 Първанов против хазарт с данъците . 14| 6215 |07.09.2010 Охрана на Първанов пъди журналисти от купон за Съединението

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads