Реклама / Ads
18| 4792 |17.12.2013 НОВИНИ

Борисов: Да подслушваш опозицията е тежко престъпление

.
„Управляващите да спрат да подслушват опозицията".За това призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на днешното си посещение в Пловдив за откриването на детска градина.
 

По думите му да подслушваш опозицията е тежко престъпление и това трябва да спре.Бившият премиер каза още, че очаква подставено лице да му се обади и след това, точно този запис да изтече в медиите.

„Спомняте си, през февруари Станишев ми каза "Идете си с мир, че иначе ще стане по другия начин", а Местан завеи, че ще излизат и други записи. Искам да питам Йовчев и Писанчев кога ще извикат Станишев и Местан да ги питат откъде знаят, че ще излязат други записи и кой от ДАНС им докладва", допълни Борисов.

Бившият премиер коментира и напускането на депутати от ГЕРБ.„Много е вероятно депутати от други партии да дойдат при нас. Ако искат, ще си играем на такива игри - само като видите имената на областните управители и на техните заместници, може да си представите какво изживява БСП", каза партийният лидер.

Много ми е странно, и интересно дори, как всички медии, ежедневно, се интересуват - какво ми е мнението за депутатите, напуснали Парламентарната група на ГЕРБ, а сякаш потъна вдън земя темата за Христо Бисеров. Това попита още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „От ДПС се отлюспи зам.-председателят на партията. Зам.-председателят на българския парламент. Дясната ръка на Ахмед Доган. Ключова фигура. Председател на комисия от ДПС. Сякаш - това не е тема. Истински се интересувам - какво става с отлюспения депутат от ДПС – Бисеров? Или като бяха предупредени, и той напусна, всички разбират, че това е само игра”, чуди се  Борисов.

На въпроса за това, че от ДПС вече го определят само като „гражданина Бисеров” и няма общо с партията, Борисов отговори: „Тогава и ние можем да кажем, че напусналите депутати са само граждани”. По отношение на това, че за Бисеров се говори, че случвалото се с имотите е било по времето му в СДС, Борисов отговори: „Те може би затова след това са го взели в ДПС”.

„Много въпроси има. Интересно ми е убийственото мълчание по тази тема в медиите”, каза Бойко Борисов. „С тоталната цензура, с тоталния натиск от правителството, за да не се говори по неудобните въпроси за тях”, обясни дисциплината в ДПС бившият премиер.„Това е зам.-председателят на ДПС; въпросите са – дали е знаел г-н Доган, дали е знаел Местан. Тези въпроси трябва да ги зададат журналистите, както на нас ни задават, всеки ден”, каза Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5750 |16.12.2013 Борисов: Валутният борд пада, ако се управлява така . 65| 8254 |12.12.2013 Бойко Борисов: Доган командва държавата . 18| 5219 |11.12.2013 Борисов: Тонева бяга заради лъжите за тока . 31| 4725 |10.12.2013 Опозицията: ГЕРБ се разлага

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads