Реклама / Ads
18| 5399 |13.04.2009 НОВИНИ

Б. Борисов: Представете си кофи за боклук, пълни с пачки на БСП и ДПС

.
Бойко Борисов Източник: Вяра Йовева, Frognews.bg
Напоследък губим толкова европейски пари, че камарите от тях са по–големи от балите с боклук; заради тройната коалиция загубихме повече пари от планината Витоша, обяви столичният кмет.
 

 


Ако има нещо, което заслужава кризисен щаб, това не е боклукът, а са отвличанията в България, констатира по БТВ кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. След като липсва държава, правителство и каквото и да е било управление, тук вече всичко е възможно, дори и това, да отвличат не само бизнесмени, но и политици. Сигурно от другата страна на барикадата има и бивши полицаи, допусна Борисов и обвини кабинета, че не взема никакви мерки, особено, когато органите на реда си хвърлят пагоните пред министерството.


По повод истината за Сретен Йосич, той обясни, че става дума за компроматната система на БСП. Не можело да се говори, че сърбинът се е ползвал с протекциите на генерала, защото именно, когато Борисов бил главен секретар на МВР, Йосич бил следен, заловен и предаден. Ние сме действали като служба и като държава, обобщи генералът и добави, че никой всъщност не знае дали Сретен Йосич въобще е казал подобно. НРС излезе с писмо, че това е абсурдно твърдение, тепърва такова ще дойде и от холандското правителство, каза още Борисов. 
Frognews.bg напомня, че соченият за наркотрафикант №1 на Балканите Сретен Йосич обяви пред сръбски съд, че в България бил закрилян от разузнаването и Бойко Борисов.


Напоследък губим толкова европейски пари, че камарите от тях са по–големи от балите с боклук, заради тройната коалиция загубихме повече пари от планината Витоша, образно добави Борисов. Темата с боклука вече не е интересна, обяви той. Връщането на „Новера” ще бъде обжалвано в съда, прогнозира той и заключи, че винаги, когато Станишев поисквал, „Новера” започвала да чисти София. Те нямат пари дори да си закърпят дупките по околовръстното, но имат пари да чистят града, каза Борисов.


В синя папка лидерът на ГЕРБ показа официален доклад на Световната банка от 22.12.2008 г. за злоупотребите със заменките на земи и гори, вкл. и такива, които са в Натура. Представете си огромно количество кофи за боклук, ометени, почистени и препълнени с пачки от БСП и ДПС от тия заменки, образно се изрази Борисов.

 

БСП и ДПС предрешават изборите и дори ошамариха президента с това, което правят с изборния закон, заключи лидерът на ГЕРБ, който за пореден път обяви, че никога няма да влезе в коалиция с БСП.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5888 |12.04.2009 Бойко Борисов: Станишев е ортак на Вълка . 23| 5774 |30.03.2009 Б. Борисов: Станишев и Доган ще гледат под микроскоп мъничкото направено от тях . 8| 5284 |03.03.2009 Б. Борисов: Няма криза с боклука, има организирани медийни атаки . 79| 5413 |05.02.2009 Б.Борисов: Проблемът е в българската политическа класа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads