Реклама / Ads
63| 9029 |30.07.2020 НОВИНИ

Борисов с опорка от джипа си: Всички, които са против диверсификацията са за оставка. Експерти: Подмазва се на американците

.
Бойко Борисов
Нова опорка на властта! Всички, които са против диверсификацията, призовават за оставка на правителството. Това каза премиерът Бойко Борисов при поредния епизод от джипката и то само часове, след като близо 120 000 души излязоха на протест срещу управлението на кабинета ”Борисов 3”. Заедно с енергийния министър Теменужка Петкова той инспектира интерконтектора България-Гърция около Стара Загора.
 

Енергийни експерти са категорични, че Борисов няма и грам причина да хвърля вина върху протестиращите за забавения градеж на интерконекторната връзка, тъй като никой не е против нея. Както и никой от вътрешните фактори на България не му пречи да я строи.  Друг е въпросът, че правителството е можело до този момент да я построи, ако толкова много е настоявало. Днешното му посещение по-скоро се приема като подмазване на американците, допълниха източниците ни и увериха, че това е прекалено прозрачен ход е предприел Борисов за личното си спасение.  

 

Борисов заяви от колата си, че диверсификацията е мечта на много млади българи. "Ние като млади зависихме само от кранчето на Москва. Тук ще дойде азерският газ и втечненият газ. Изграждаме своята газова магистрала на всички посоки - от Украйна до Гърция. България изгражда газова независимост", каза още премиерът.

 

"В момента работят заварчици от Литва, уточнява министърът. Вчера бяха италианци и германци, вмята премиерът за вчерашните си инспекции. Преди няколко месеца, като минахме, всичко беше слънчогледи и ниви, виждате сега какво се прави", възхищава се той. 

Ако искате да се насладите на видеото с Борисов, можете да го видите по-долу.

 

 




Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 30 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 9905 |30.07.2020 Божидар Божанов: В записите интересното и важното е друго, не как Борисов псува . 21| 8226 |30.07.2020 МВР слугува на Борисов и Гешев и ръмжи срещу протестиращите, които го издържат . 15| 10732 |30.07.2020 Журналист: Е, сега видяхме как е възпитан Борисов . 61| 31541 |30.07.2020 Който е записвал Борисов, той ще го загроби – Гешев е готов с лопатата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads