Реклама / Ads
17| 5142 |02.09.2010 НОВИНИ

Борисов скастри червените, обвини ги в бойкот

.
Бойко Борисов
Станишев каза, че дебатът трябва да бъде в НС. Помолих да ми покажат тоалетната, а вие се измъкнахте цялата група, пиехте кафе и пушихте цигари.
 

Така премиерът Бойко Борисов реагира от трибуната на парламента, след като депутатите от Коалиция за България спонтанно напуснаха залата точно, когато се обсъжда доклада за участието на България при вземане на решения в ЕС през първото полугодие на 2010 г., както и приоритетите ни през второто полугодие на годината.

"Искам да кажа на своя колега, предшественик г-н Станишев: Ние с цялото си уважение дойдохме заедно с колегите да отговорим, да дебатираме по стратегия ”Европа 20/20”, но в момента в който излязохq нямаше нито един депутат от БСП да слуша”, продължи Борисов при явно оживление в пленарна зала.

Премиерът попита червените депутати не се ли интересуват какво говорят другите депутати, какви са техните виждания, след като искат дебат, или искат той да дойде, за да може те да се изкажат, да се снимат за телевизията и после да отидат да си пият кафето.

Боросов обвини народните представители от КБ, че се опитват да бягат от сериозен дебарт с несериозното си отношение към работата на парламента.

"Мудис” завчера ни дава положителна перспектива – знам че това ви дразни, думата положителна перспектива ви дразни, вие сте свикнали да има спрени еврофондове, да не говорим за тези 300 млн. евро. Нямаше да ни ги дадат и си спомняте като бяхме в Брюксел г-н Барозу излезе и каза: Давайте тези 300 млн. евро, после минаха през европарламента и през какво ли не... Така че с вашите идеи и бъдещи планове ние сме се наслушали, дето се вика остаряхме с тях. Ако прецените и Трайков, и Дянков могат да ви отговорят на конкретните обвинения. А аз ви съветвам, когато искате да дебатирате с нас, да се отнасяте сериозно, защото това не е правилно- да изляза и да се измъкнете всички след мен. Това го правихте и при приемането на бюджета, правите го и днес. И колегите ви от ДПС се налага да седят тук, и да се червят вместо вас”, безкомпромисен в критиките си бе премиерът Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5932 |02.09.2010 Анна-Мария Борисова: Здравеопазването ни е излечимо болно . 31| 7961 |02.09.2010 Б. Борисов: Никой не обръща внимание на провалили се политици . 29| 6151 |01.09.2010 "Лилипут" прати министър във "фризера" на Борисов . 7| 5346 |31.08.2010 Борисов брани А.Ангелов, опровергава медии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads