Реклама / Ads
59| 5855 |23.05.2014 НОВИНИ

Борисов: Станишев изрови мините

.
Източник: Булфото
Морално е Орешарски да си подаде оставката, защото в парламента няма кворум. Задкулисие е това, че все някак спасяват положението. От това правителство вече е изтеглен над 7 млрд. лв. кредит, историята ще покаже колко точно ще струва на държавата това задкулисие.
 

Това коментира Бойко Борисов в студиото на „Лице в лице”. С над половин милиард е била потопена под земята страната ни, когато Борисов е поел правителството от Станишев 2009 г, припомни лидерът на ГЕРБ. Ние започнахме да изплащаме увеличението на пенсиите.

Така, както го кара това правителство, не Дянков, а някой по-остър трябва да се намери, за да изкара държавата от кризата както Гърция.

Според него безогледното раздуване на разходите и задлъжнялостта на държавата ще имат катастрофални последици. „В една разрушена държава какво може да се прави – отново да налагаме финансова дисциплина при тези заеми, хората трудно ще го понесат”, посочи бившият премиер, който преди дни заяви, че би оставил настоящите управляващи да се провалят окончателно.

Да си кажа честно има някои депутати от ГЕРБ, които не ги познавам. Борисов категорично отрече да е бил депутата беглец Даниел Георгиев, тъй като в този момент бил в Ямбол.

Скандалът на тези избори е репликата на Станишев, че ще изрови и земята, но ще спечели изборите. Той точно това и прави - рови, купувайки мините, нещо което е доказано и заснето. По думи на Борисов собствениците на мините са тези, които купуват гласове.

По думите на Борисов, подобна схема има и в ТЕЦ „Русе”, като парите идват от директорите на предприятия, които след това разчитат на правителствено финансиране по програми за реиндустриализация като тази, в която беше включен „Химко”.

Благодаря на главния прокурор, че излезе и обяви, че ГЕРБ няма нищо общо с костинбродската афера. Прокуратурата има време да разследва сигнала от Бобов дол. ЦИК го засекретиха, защото и там е налице коалицията БСП - ДПС.

Да говориш, че си за „Белене” и да си оттеглиш гласа. Да се кандидатираш за евродепутат, а да си за закриване на ЕС – това е „Атака”, това е политическо лицемерие, посочи Борисов.

Той призова хората да отидат до урните. "Има над 30 партии, все ще си намерят за кого да гласуват", каза Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 84| 5660 |22.05.2014 Станишев: Да не разпиляваме левия вот, това ще подари незаслужена победа на ГЕРБ . 22| 4992 |21.05.2014 Борисов: Браво на прокуратурата, че се самосезира за агитацията в Бобов дол . 23| 5842 |21.05.2014 Неделино подкрепи Станишев.Посветиха му песен . 56| 4885 |20.05.2014 Борисов: Властта фалира общините

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads