Реклама / Ads
37| 7196 |05.10.2008 НОВИНИ

Б. Борисов: Станишев се насади на такъв дебат, че ще му стане зле

.
Борисов разговарял и с Петко Сертов, на когото казал, че за последен път дава толеранс на ДАНС да осъществяват операциите си и няма да ги атакува, ако започнат да работят.
 

 

„Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията” - такива лозунги трябвало да сложат в предприятията си бизнесмените, които влизат в новосформираната структура на ГЕРБ. Лидерът Бойко Борисов даде тази идея на Учредителното събрание на „Предприемачи-ГЕРБ”, защото тъй като олигарсите били заплюти от управляващите, от ГЕРБ разчитали само на малкия и среден бизнес.

Борисов се върна на темата за похарчените пари за отбелязването на 100-годишнината от Независимостта на страната и определи този акт като цинизъм и безобразие, , защото така сме се оказали единствената страна, в която празник се чества с държавни пари няколко месеца.

Неформалният лидер на ГЕРБ предложи още утре да говори с премиера Станишев за наболелите проблеми на хората, както и за тези с „Топлофикация”. Налагали се спешни мерки за излизане от кризата, което можело да стане единствено с помощта на държавата. Ако не се намери разрешение, общината щяла да задлъжнее на Топлофикация със 100 млн. лв. Боклукът на София също щял да е основна тема в дебата, в който премиерът се бил насадил, но в него щяло да му стане зле, отбеляза Борисов.

По повод скандала с подслушването на журналисти и депутати, Бойко Борисов отсече, че ако ДАНС преценят, че в дадена система има нарушение или престъпление, съществували определени от закона начини за подслушване, проследяване и документиране на престъплението. Наблюдаването на хора през т.нар.информационни дела, в които се трупа информация и не се оставят следи, било грубо нарушение, както и ваденето на разпечатки от телефонни разговори. Борисов заяви, че е разговарял с Петко Сертов, на когото казал, че за последен път дава толеранс на ДАНС да осъществяват операциите си и няма да ги атакува, ако започнат да работят.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 4652 |03.10.2008 Опозицията готви мотиви за вот на недоверие към правителството на Станишев . 18| 5842 |29.09.2008 Б. Борисов: С македонците говорим без преводач . 26| 7127 |22.09.2008 Сергей Станишев: Радваме се на немислими доскоро демократични завоевания . 4| 4784 |19.09.2008 Й. Бакалов: Държавата е виснала като Станишев във въздуха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads