Реклама / Ads
91| 6464 |25.07.2013 НОВИНИ

Б. Борисов: Станишев да си подаде оставката, ще загуби катастрофално изборите

.
Бойко Борисов
Станишев и Милошевич са едно и също нещо. Години ще плащаме този заем, затова влизаме в НС за актуализацията на бюджета. Длъжни сме да го направим заради тези 1,1 млн.български граждани, които са ни пратили там, обясни лидерът на ГЕРБ.
 

Най-голямата грешка е на този, който е направил в 17.00 часа комисия в парламент, заяви по БНР лидерът на ГЕРБ Б. Борисов в коментар на 40-тия ден на протестите.

По повод факта, че социалният министър Хасан Адемов казал, че от ГЕРБ предложили комисиите да заседават в 17 ч. вечерта в НС, Борисов припомни: Нали се занимаваха с ядки и фъстъци преди това. Някои нас все едно ни е питал за нещо. Това са просто едни лъжци. Кой ще настоява? Кой го е питал ГЕРБ? Те си правят комисия, ние не сме членове на тази комисия. Аз изпратих 15 депутати там, добави още Борисов.

Сега, когато гори къщата, да говорим за действията на полицаите е просто губене на време. Безспорно някои от тях превишиха правата си от това, че окървавиха протеста. Безспорно има грешки там, констатира той. Станишев и Милошевич са едно и също нещо, и той е издържал 67 дни с протести отпред, но никой не е ходил до Белград да пита как се издържа, каза Борисов.

Депутатите на ГЕРБ ще влязат в пленарна зала за обсъждането на актуализацията на бюджета, защото днес са вкарали точка, която поколения наред след това ще плащат. Ние сме длъжни да отидем и да се опитаме още веднъж, като дано някой от тях да прояви здрав разум, обясни още лидерът на ГЕРБ.

Не съм готов да бъда освиркван, защото не съм го заслужил. Излязохме, за да подкрепим протестиращите, а влизаме, за да кажем на хората, че след това години наред ще плащаме този заем, който искат да вземат. Длъжни сме да го направим заради тези 1,1 млн.български граждани, които са ни пратили там, и искат да го кажем от трибуната на парламента, каза Борисов.

По-късно пред журналисти лидерът на ГЕРБ коментира думите на Станишев, че оставката на ГЕРБ през февруари е била добре обмислен ход, и го призова да си направи днес един добре обмислен ход и да си подаде оставка, защото след това щял да загуби катастрофално изборите. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 130| 6330 |24.07.2013 Б. Борисов: Комунистите с кръв взимат властта, с кръв я пазят . 79| 5945 |24.07.2013 Борисов: Нови избори веднага, Миков да хвърля оставка . 98| 5382 |23.07.2013 Станишев: Пълним дупките, създадени от Симеон Дянков . 84| 5874 |22.07.2013 Борисов: ГЕРБ се връща в парламента!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads