Реклама / Ads
4| 4468 |20.12.2016 НОВИНИ

Борисов: Тепърва ще има битка, а говорите все едно съм умрял

.
Бойко Борисов
”Ако нещо може да си пожелая днес, това е само мир през следващата година”, написа във фейсбук премиерът в оставка Бойко Борисов.
 
Румъния е без правителство. В Гърция спират помощите на 90% от безработните. Македония е без правителство. В Турция атентатите са почти всеки ден. „Говорите все едно, че съм умрял, така се говори на гробища – „беше”... Тепърва ще има битка – да не мислите, че така ще им се дадем на празните им приказки и обещания, добави още Бойко Борисов.

Той  цитира текстове от Библията и Корана на откриването на изградените 4 километра от обходния път на Смолян. "Тоя, който строи земята да я постеле за вас и прокара там пътища за вас", прочете министър-председателят пред множеството. Той допълни, че този текст от Корана му е посочен от районния мюфтия на Смолян Неджми Дъбов.

 

"В Библията пише ли нещо за пътищата? В Корана го пише. Хора векове преди нас са преценили, че там, където има пътища, има бизнес, има растеж", заяви министър-председателят в оставка. От Библията той цитира фразата "Няма добро ненаказано". Така че от това, което чух /за изграденото в област Смолян през последните две години/, заслужаваме си това, което ни се случва, допълни Бойко Борисов. Добре, че в Корана пише, че който строи пътища е добре, заключи Борисов.

 

На откриването на пътния участък присъстваха министърът в оставка Лиляна Павлова, председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, областният управител на Смолян Недялко Славов, кметът Николай Мелемов. Пуснатият в действие участък от главната пътна комуникация бе осветен с водосвет, отслужен от свещеници от Смолян. Гост на церемонията бе и районният мюфтия Неджми Дъбов.

 

Изграждането на главната пътна комуникация на Смолян е част от лот 14 по проект "Транзитни пътища V". Участъкът е с обща дължина 3,4 км. Започва от митницата в кв."Устово" и завършва при местността Бункера на кв. "Райково". Със строителството на пътната отсечка ще се осигури връзка на пътя Асеновград - Смолян и пътя Смолян - Рудозем като се избягва преминаването през кв. Устово на Смолян.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4341 |13.12.2016 Борисов: Не ме интересува мандата на РБ, а Хитрино . 4| 5429 |11.12.2016 Бойко Борисов: 8 са вече жертвите в Хитрино (Обновена + Видео) . 1| 4208 |10.12.2016 Борисов: Вагон се е откъснал от композицията на взривения влак . 0| 4470 |10.12.2016 Борисов: Който може, нека кръводари за Хитрино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads