Реклама / Ads
130| 5990 |29.08.2013 НОВИНИ

Борисов: Толкова ги е страх от мен, че и във фейсбук не ме оставиха

.
Източник: Булфото
Ситуацията около Сирия е изключително опасна, а българският външен министър е много слаб.
 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Стара Загора.

От ситуацията около Сирия са възможни много тежки последици за региона, включително и за България, от бежанска вълна, до етнически проблеми и дори – тероризъм, продължи Борисов. „В Сирия има и много християни и политиката на България трябва да е много премерена. Този министър няма никакъв шанс, като фактор в общата международна политика", добави още той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да бъде свалена от власт неестествената коалиция, която управлява. Прави го по медиите заради хакването на Фейсбук страницата му. „Толкова ги е страх от мен, че дори и един ден не ме оставиха да си комуникирам с хората във Фейсбук.”
„Те купиха всички медии, манипулират, както направиха и на изборите, и сега се опитват да ме цензурират като публично дори са се организирали да ми блокират профила във фейсбук. Техният номер този път няма да мине. Лъжите им и манипулациите им ще лъснат", каза още Борисов.

„Днес, през Фейсбук страницата си, щях да призова всички наши съмишленици – да свалим от власт тази неестествена коалиция. Призовавам всички към мобилизация. Няма българин или мюсюлманин в страната, който да гласува за „Атака” и ДПС, ако те са заедно”, заяви Борисов.

Станишев минава от популизма в сферата на наглия популизъм, каза Бойко Борисов по повод изказване на лидера на БСП, че ще се намаляват цените на тока и парното, а ще се вдигат пенсиите. Кликата зад една жена, на тъмно, без Орешарски да разбира това, управлява в момента държавата. Една клика, без да е избрана, взима решенията, каза Бойко Борисов.

Парламентарната група на ГЕРБ ще излъчи свои представители в парламентарните комисии за новия политически сезон, но Борисов, Цветанов и Рашидов са взели решение да не участват в нито една от тях.

Орешарски е кукла на конци и други хора определят политиката на правителството заяви Борисов на въпрос за коментар на твърденията на Георги Първанов, президент 2002–2012 година, затова, че в момента управляват кръгове. „Това е безспорна истина за цялата страна”, смята Борисов.

„Орешарски е една кукла на конци. Съвсем други хора определят политиката на правителството. Това е много тесен кръг около Моника Йосифова и Станишев, и част от ръководството на ДПС. Това са кръговете, и не случайно и Татяна Дончева го е говорила това преди години”, коментира Борисов твърденията на Георги Първанов, че в момента управляват кръгове. Комунистите са хора, които своите кусури, или своите недостатъци, или своите пороци, се опитват да ги прехвърлят на другите хора, и това е безспорно майсторство, заяви Борисов.

„Напълно съм съгласен с Първанов, в тази посока. В момента БСП изобщо няма моралното право, тя не е легитимна да прави нито смени, нито каквото и да било. Тя не е първа политическа сила”, заяви Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 5325 |29.08.2013 Борисов: Първанов да не прехвърля Станишев на мен . 288| 7323 |19.08.2013 Борисов: Министърката веднага да се маха . 2| 4915 |19.08.2013 Шок: 23 кг тумор извадиха лекари; 20 г. пациентката се страхувала . 132| 6485 |18.08.2013 Борисов: Избори ще има, и то скоро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads