Реклама / Ads
190| 8183 |06.03.2013 НОВИНИ

Б. Борисов: За ужас на враговете, съм добре

.
Б. Борисов
Пламен е търсел справедлива кауза. Единствената причина да подадем оставка беше да не се пролее и капка кръв, заяви на заседанието на МС премиерът в оставка Бойко Борисов.
 

Затова днес мотивът за траура е този, че този човек, Пламен, който е от протестите, проля своятаЗащото той имаше кауза и затова вчера взех това решение, което вие подкрепихте, разбира се. Аз много внимателно слушах, когато говореха неговите приятели. Не го познавам, но този човек е отишъл да търси някаква справедлива кауза, това, което всъщност ние винаги сме искали. Властта е на хората, те излъчват управлението, то трябва да бъде такова, че хората да са доволни, констатира Борисов.

За ужас на враговете, съм добре, осведоми още премиерът в оставка и добави, че вече си прави разходки по час време, час и нещо. Надявам се тук до седмица да съм стабилизиран, така че няма да им доставим това удоволствие в никакъв случай. Аз винаги съм работил за кауза с душа и със сърце и затова така ми се отрази. Но истински искам България да продължи по пътя си и да се гради, а не да се руши и да се троши, казал на министрите си той.


На заседанието си днес кабинетът в оставка одобри и план-сметката за организиране и провеждане на предсрочните парламентарни избори на стойност е 21 милиона лева. Ето как се разпределят те:

13.12 милиона лева отиват за Министерския съвет - за осигуряване на логистиката на областно и общинско ниво и заплащането на членовете на районните и секционните комисии.

МВР ще получи 3.3 милиона лева, Централната избирателна комисия - 3.25 милиона лева, Министерството на регионлното развитие чрез дирекция ГРАО - 700 хиляди лева, а 550 хиляди лева са за Външно министерство за провеждане на изборите в чужбина, като този разход вероятно ще бъде увеличен с допълнително решение.

Министерството на отбраната и образователното министерство ще получат по 40 хиляди лева за осигуряване на нужните дейности в деня на изборите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 91| 7122 |01.03.2013 Борисов: На хората им омръзна да се дрънкаме, време е да раздвижим икономиката . 90| 8093 |01.03.2013 Борисов: Предлагат ни политици в резиденции да управляват страната . 32| 5960 |28.02.2013 БСП предизвика Бойко Борисов: Защо не отиде сега на улицата? . 155| 22463 |25.02.2013 Борисов: Доган и Станишев свалиха правителството с метеж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads