Реклама / Ads
142| 6907 |14.04.2014 НОВИНИ

Борисов: Управляващите негодници ще отговарят и за Лясковец, и за Авиоотряд-28

.
Ще дойде време, когато ще има анкетни комисии за Лясковец, то ще има за мрежите откраднатите по границите, то ще има за Отряд 28 как са харчили по 50 хиляди долара в Сидни да отидат на опера, няма да им се разминат. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Община Родопи, Пловдив, по повод анкетните комисии. Но ще дойде време, когато ще има анкетни комисии за това. Няма да им се разминат. И тогава може би вие ще кажете, вие имате реваншизъм. Много голям реваншизъм ще има по тези хора, много голям ,допълни той.
 

„Управляващите са негодници и както са тръгна, България ще стигне Гърция, но нас няма да има кой да ни спаси. Реваншизъм голям имам към тях, защото вместо да строят, те се занимават с кокошкарски истории. Обвиняват ме за Авиоотряд 28. А като провериш в Гугъл, винаги можеш да разбереш на коя дата къде съм бил - я на магистрала „Хемус”, я на „Дунав мост”. Ще им изкарам всичко, ще кажа и как като министър Емилия Масларова е летяла с Авиоотряд 28 до Сидни, за да гледа опера за 50 000 долара”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Около 50% от държавните субсидии за общините с кметове на ГЕРБ ще бъдат орязани, според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. „Сега се готвят още едно наказание да направят, заради своята некадърност. Заради това, че им спират парите от европейските фондове, се готвят да направят корекции и на общините, да им вземат тези пари, които не им достигат от неплатените пари от Брюксел”, посочи Борисов.

„Това се готвят да направят тези, точната дума е негодници, които съсипаха българската държава вече една година. Това е управлението на Орешарски и Станишев. Спряха реформите - има писмо от Брюксел, което им казва категорично, че са спрели реформите и водят държавата към фалит, те крият”, допълни още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5321 |13.04.2014 Цветанов: Управляващите търсят политически реваншизъм, не професионализъм . 115| 9124 |12.04.2014 Б. Борисов: Избори 2 в 1! Безболезнено е! . 48| 5677 |10.04.2014 Б.Борисов: Шмекерските номера на Миков и БСП не минават . 66| 5428 |31.03.2014 Борисов: Грешка беше, че не променихме Конституцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads