Реклама / Ads
78| 8005 |18.06.2013 НОВИНИ

Борисов: Вече само ще ги съдя, ще им взимам пари и ще ги дарявам на деца и старци

.
Бойко Борисов
Борисов откакто се е появил, винаги е бил с най-високия рейтинг години наред. Нито Доган съм виждал, нито Гоцев, нито филанкишията. Аз да не съм жена, да ми гледат миналото, заяви експремиерът и обяви, че ГЕРБ няма да се явяват в парламента. Знам със сигурност, че утре готвят буквално да се бием в НС, обясни той.
 

Когато ДПС говори, че аз имам връзка с каквито и да е криминални дела, вижте какво е казала сегашната зам.-министърка на образованието за нашата икона Васил Левски, заяви на брифинг в НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и продължи: Че Апостола на свободата бил нарушител на обществения ред. Слагат зам.-министър на земеделието, който правеше заменките, посочи Бойко Борисов. Истински съм горд, че има такова гражданско общество. Орешарски продължава да се гърчи и да им влиза в комбинациите. На негово място отдавна щях да подам оставка, добави той.

За да пазя партията от провокацията, ние няма да се явяваме в парламента, осведоми още Борисов. Ще се явим, ако има заседания за избирателния закон, ще се съобразим с хората и ще се явим на всяко заседание, когато се обсъжда Изборният кодекс. Не искам да участваме с партия Юруш в такива комбинации. Нека трите партии в коалицията да взимат решения, каза още експремиерът.

За тези месец и половина, видях Орешарски усмихнат веднъж, когато откриваше този прекрасен Дунав мост 2. Чудеше се как да избяга на въпрос след въпрос, каза Борисов.

Като идиотщини определи Борисов внушенията за връзката му с Доган и ген. Любен Гоцев по казуса Пеевски. Аз затова само вече ги съдя и само ще взимам пари от тези хора и ще ги дарявам на децата и за старческите домове, уточни той. Нито Доган съм виждал, нито Гоцев, нито филанкишията. Само съдилища за тези хора и само пари за старческите домове и детските градини, отсече той.

Те ще ни провокират в парламента. Знам със сигурност, че утре готвят буквално да се бием. БСП и ДПС вече стигнаха дъното. БСП само ще падат и всячески се стараят да ни дръпнат и нас дали с провокация, какъв бил Борисов. Борисов откакто се е появил, винаги е бил с най-високия рейтинг години наред, мажоритарно заради високия рейтинг си е печелил всички избори. Аз да не съм жена, да ми гледат миналото, заключи Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 5822 |16.06.2013 Бистришките тигри нарекоха "демокрация" полета им с правителствения самолет . 2| 4661 |15.06.2013 Facebook и Microsoft снасяли на сцеслужбите само официално . 133| 6136 |14.06.2013 Борисов: Станишев е решил да идват да ни арестуват, да ни тормозят . 58| 9597 |14.06.2013 Борисов: Сащисан съм! Това е краят на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads