Реклама / Ads
3| 5346 |09.01.2019 НОВИНИ

Босия: Монтерейците ми предлагаха милиони да направя партия

.
Николай Колев-Босия
Добре съм. Не съм си възстановил килограмите. Организмът ми изяде мускулите. Движение правя, разходки. Вече съм на обща храна. Нямам ограничения. Това каза Николай Колев-Босия пред Люба Кулезич по Евроком.
 

Стачката не можа да постигне много неща, но показа на младите, че човек трябва да се бори. Част от тях разбраха. Не обръщам внимание на тези, които ме мразят. Аз не мразя.  Имаше тролове. Те нямат ценности, на които да се опрат.  Не обръщам внимание на тези неща.

 

Искам обяснение защо хора, уличени за корупция в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“,  отново са на високи постове. През последните три месеца,  шофьорски книжки се продават за 6 000 лева. Те са дадени на ислямисти и двама китайци. Разполагам с документи. Пак ще има домати и яйца. Нека малко времето да се оправи. Ако лека ги опека доматите, пак омекват и „става много красиво“. Да не мислите, че ще оставят Каракачанов за скандала с българските паспорти?! Няма.

 

С Ахмед Доган  се познаваме добре. Забравил е за писмата от затворите до гаджетата си и до оперативните работници. Речта му преди Нова година не са думи на Доган. Той няма да каже нещо, което не е съгласувано с монтерейците. На мен са ми предлагали милиони и медии. Ген. Гоце и Виктор Вълков дойдоха да ме молят да направя партия. Обещаха да ми дадат милиони. Сега пак ме поканиха. Изглежда имат проблеми и те. Срещу монтерейците също има информация. Там също има млади хора. Например от ДАНС. Те си имат събирачи на информация. Събират, анализират.  Румен Радев открадна идеята за старейшините. Да има постоянна кръгла маса и мозъчен център. Аз му писах толкова писма за кръгла маса, но той не ми отговори.

 

Глупостите и гафовете ще продължат. Май цялата година ще има избори. Аз говоря за предсрочни избори. Живея между 4 стени. Излизам само да ги замерям и до съда. Като монах съм- чета и мисля.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3956 |31.08.2018 Босия: Поръчах си първия чай с малко медец . 10| 6502 |03.08.2018 Босия: Отслабнал съм с 20 килограма, влошавам се . 2| 8961 |23.07.2018 Румен Гечев: Предлагаха ни куха фирма, която да придобие ЧЕЗ . 11| 23859 |22.06.2017 Босия: 4-то РУП арестува великия проф. Янко Янков, закараха го в болница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads